Påsken sabbade min skärmtid

Det här är jag nu resten av veckan:

Varför då undrar ni?

Jo för efter en vecka i fjällen fick jag detta meddelande på telen:

38%!! Inte bra.

Tänkte att nu är vi ju hemma igen och telen kan åter få sin välförtjänta uppmärksamhet.

Nej men vad händer då? Jo sol, trädgård, storstäd i form av rensa ut vintern…

Inspo.

Ja och så skulle jag rengöra grillen för den ska ju igång och vad hände då:

Nämen bara en fingertopp fattigare. Vågade inte ens kolla på det, jag som älskar sår och blåmärken.

Ja ja. Det blev inte grill till lunchen kan man säga.

Men till kvällen!

Alltså VÅREN! Så ljuvligt! Men ack så dåligt för min skärmtid. Igår fick jag scrolla till 00.30 för att känna mig lite mer i fas.

Jag ska klara det!!!

 1. Hanna skriver:

  Vilken app för skärmtid använder du? Funkar den bra?

  1. Heej! Alltså det fanns bara plötsligt en inställning på telen (efter nån uppdatering) där jag kan ställa in skärmtid. Jag har valt att nästan alla appar ska stänga ner mellan 22 och 07. Men Mattias har nog inte ens ställt in tid och han får rapporter ändå.
   Jag tycker det är rätt bra! Kanske inte supernoga med de här rapporterna då jag jobbar, läser och lyssnar på böcker via telen (vet inte vad den räknar in). Men just det där att stänga ner appar är oväntat bra. Blir som en påminnelse – ”gå o lägg dig!!” Istället för ”oj råkade skrolla 1,5 timme …”
   :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..