ANNONS

Vecka 32 … pms?

/

Jag vet inte om det är pollen, förkylning, dålig sömn eller hormoner men jag har haft humör liknande pms senaste dagarna. Det betyder att jag tappat tålamodet väldigt mycket tidigare än jag brukar. Känt mig som en spottkobra. Hur nu de känner sig?

Men i kroppen mår jag bättre än på länge. Inte så ont och förutom att jag är otymplig så känner jag mig bra!

Kan inte helt fatta att det ska komma en riktig bebis…?! Trots att hen gör sig extremt påmind genom hårda sparkar och liksom kittlar mig i sidan så är det ändå lite overkligt att det faktiskt är en liten människa där inne?!

Börjar bli väldigt nyfiken på att träffa den där filuren!

Rapport från tvättstugan är: oförändrat. Det är alltså samma rena (och nu väldigt skrynkliga) tvätt som ni såg på bilden från förra veckan och också veckan före det. Aningen mindre kanske pga att vi använder kläderna… men snart är det påfyllt.

Jag är förresten Veckans Preggo på mama.nu. Spana in!

3
42

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00