Vecka 32 … pms?

Jag vet inte om det är pollen, förkylning, dålig sömn eller hormoner men jag har haft humör liknande pms senaste dagarna. Det betyder att jag tappat tålamodet väldigt mycket tidigare än jag brukar. Känt mig som en spottkobra. Hur nu de känner sig?

Men i kroppen mår jag bättre än på länge. Inte så ont och förutom att jag är otymplig så känner jag mig bra!

Kan inte helt fatta att det ska komma en riktig bebis…?! Trots att hen gör sig extremt påmind genom hårda sparkar och liksom kittlar mig i sidan så är det ändå lite overkligt att det faktiskt är en liten människa där inne?!

Börjar bli väldigt nyfiken på att träffa den där filuren!

Rapport från tvättstugan är: oförändrat. Det är alltså samma rena (och nu väldigt skrynkliga) tvätt som ni såg på bilden från förra veckan och också veckan före det. Aningen mindre kanske pga att vi använder kläderna… men snart är det påfyllt.

Jag är förresten Veckans Preggo på mama.nu. Spana in!

  1. Bea skriver:

    Tvätthögens färguttryck ändras också!
    😊

    1. Haha ja det märks vilka färger som är minst poppis… de ligger kanske där för alltid…

  2. Om man får önska illustration framöver så har jag en önskning! (Skriver redan nu pga annars glömmer jag i dimman.) Jag önskar en illustration på alla konstiga sätt, ställen och ställningar man somnar i med bebis/småbarn. I natt somnade jag stående lutad över spjälsängen och vaknade av att jag hängde över kanten.

    Hoppas kobran mår bättre snart💕

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..