ANNONS

Bevis på sanningshalten i mina bilder

/

Här är en illustration jag gjort:

Här är en bild från tv-soffan i helgen:

Nu har jag ju behövt lyfta upp min telefon för att dokumentera detta, men ni får lita på att jag satt med den i scroll-position sekunderna innan.

Vi pratar mer och mer om detta, att lägga bort mobilerna. Förvånansvärt ofta smyger de sig fram ändå?!

Jag jobbar ju ofta från mobilen. Eller jag gör ALLT från mobilen? Handlar mat/skriver listor, läser nyheter, lyssnar på radio, poddar, böcker, läser böcker, jobbar = bloggar och mejlar, gör fotoböcker, läser bloggar, planerar kalas, bokklubbar mig, spelar lite wordfeud med mamma och pappa, säljer och köper saker på Blocket och Tradera… Jisses! Inser jag när jag skriver ner detta. Välanvänd apparat!

Sedan smsar jag ju med kompisar och familj. Och så den största tidstjuven i perioder: scrollen!

När jag inte fastnar i slentrianscrollet så har jag sällan dåligt samvete över mobilanvändandet – jag gör ju en massa vettigt och även bra ovettiga saker.

Men slentrianscrollet… nu är jag inne i en period där jag kommer på mig själv med att uppdatera Insta och Facebook om och om igen utan något direkt mål lite väl ofta.

Jag gillar inte det. Mest för att jag blir så frånvarande tycker jag.

Svårt ändå, en pryl som underlättar så enormt mycket och hjälper mig att vara så där effektiv som jag gillar, som samtidigt kan göra mig så ineffektiv.

Får skärpa mig lite helt enkelt?

För övrigt så tycker Mattias att jag sitter med mobilen för ofta och jag tycker detsamma om honom. Haha, ingen självinsikt hos någon av oss? Du sitter med mobilen hela tiden!! Nej du! Nej du! Du! Du du du du!!

Ni då?! Hur har ni det med ert mobilanvändande?

11
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00