Hjälp mig med hyllningar snälla?

Jag gör ju illustrationer till Lekmer varje månad. Nu tänkte jag göra en hyllning till barnmorskorna och först tänkte jag bara hitta på olika ”tack”, men det är så mycket roligare om de är äkta kom jag på nu.

Om ni skulle tacka er barnmorska med en enda mening, vad skulle det vara då?

Jag skulle skriva: ”Tack att du fick mig att känna mig helt trygg, hela vägen!”

  1. Tack för den kvinnokraft du lyckades förmedla till mig när du kom in i rummet och vände känslan av uppgivenhet och panik till kontroll, pepp och jävlaranamma. Kommer minnas min förlossning med glädje och stolthet nu, men så hade det aldrig blivit utan dig. Är så tacksam för det ❤️.

  2. Lisa skriver:

    Tack för att du pushade mig lite mer när jag behövde det, var mjuk och förstående när jag behövde det och för att du hela hela tiden att mitt bästa för ögonen. Att du lyssnade, men ibland mycket lyhört inte gav mig det svar jag ville ha, utan det jag behövde.

  3. Stina skriver:

    Tack för att du sa ”om du tittar nu kan du se hennes huvud” så jag fick orken tillbaka precis när jag trodde den var slut.

  4. Tack min barnmorska för dina klara stadiga ögon som jag kunde fästa min blick i när allt bara skulle vara fokus.

  5. Hade fantastiska Åsa med undersköterska Malin när jag fick mitt första barn 2014. Var helt salig efteråt, hade velat tacka dem en gång till, riktigt ordentligt! Det fick jag också chansen att göra när det var dags för barn nr 2 som föddes i januari 2017. då hade Åsa börjat jobba på MVC där jag bor, så hon har ”varit med” på båda mina barn fast på olika sätt :-)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..