ANNONS

Hej hej pixibok!

/

Här kan man väl säga att det blir lite paus för reklam?

Tror jag varit inne på detta förut, men när man (jag) jobbar med böcker så jobbar jag superintensivt en period. Sedan är det lite småfix (eller storfix) några turer för att sedan blir tyst. Då har jag liksom gjort mitt, bockat av, släppt det hela.
Och så plötsligt dyker den upp! Helt klar! Oj hej lilla bok, är du här nu? Det var ju jättelängesedan jag gjorde dig, är du verkligen en nyhet?
Känslan av att redan ha setts jättemycket för jättelängesedan.
Och samtidigt: DET BLEV EN BOK!!!!

Ibland måste jag påminna mig om att jag gjort en del böcker. Då går jag in på en nätbokhandel och söker på mitt namn – hahah ego! Det är en rätt sjuk känsla!

Så nu ska jag göra en lista här med mina böcker där jag är författare eller medförfattare. Ibland är jag författare, ibland medförfattare och ibland är jag ”bara” illustratör – medförfattare behöver inte betyda att jag nödvändigtvis gjort mer än att illustrera men kanske är det ungefär lika mellan text och bild och inblandning så då delar man lika.

Hej hej pixibox

Mina senaste böcker är denna pixibox! Det är alltså en box med 6 stycken pixiböcker på olika tema: semester, kämpa mamma, kroppen, relationer, sömn och goda råd.

IMG_3702

IMG_3703

Så glad för denna! Det är inga nya bilder utan bilder från min första och andra bok. Tycker det blev så fint i det här formatet! Och, om jag får säga det själv, en perfekt present! Det kostar från ca 90 kr (här tex) och säljs på nätbokhandlar och ska även finnas i de flesta bokhandlar irl.

Mammaroll och snippkontroll – du och din kropp året efter förlossningen

En av de böcker jag är mest stolt över, kanske för att den känns så himla viktig och för att jag fick jobba med Mia som är ett sådant proffs. Jag tror jag känner att denna bok blir en form av  feministisk handling, där vi vägrat acceptera att kvinnor ska gå runt och lida, eller undra eller leva livet lite sämre än det skulle behövas. Allt med ”ursäkten” att kvinnor fött barn i alla tider. Saker kan sannerligen förbättras för födande kvinnor och det vill vi vara med och påverka!

Bild från fantastiska formgivaren Malin Trotzigs hemsida. (Boken finns tex här)

Hej igen vardag!

Min andra seriesamling, en fortsättning på Hej hej vardag. Där jag samlat alla bilder jag gör under åren.

Majken Majken

Min allra första barnbok! Jag fick boken på mejl med frågan om jag ville illustrera den och föll pladask! Så fin berättelse av Lisa Hyder.

 

Hej hej vardag

Min första bok! Samlade serier från första åren med Hej hej vardag. Den sålde slut två upplagor och sedan lade tyvärr förlaget ner. Jag har fått frågor om den inte finns att köpa och svarat att jag själv inte ens har den (fått låna mammas och pappas). Men nu kommer den i nytryck! Mitt nya förlag kommer att trycka upp den och den kommer att finnas att köpa efter sommaren! Hurra!

Kejsarfödsel: mammaroll och snittkoll

Och alldeles snart kommer denna lilla goding att finnas till försäljning! En bok enbart om att föda via snitt. Vi upptäckte att det kom många frågor om snitt när vi släppte Mammaroll och snippkontroll och även om den boken tar upp snitt så kände vi att det fanns ett behov här. En bok som fokuserar på snitt och går lite djupare.
Den formges nu och kommer att tryckas under sommaren för att släppas strax efter! Som vi längtar!

2-11

7
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00