Muntert humör! Fast precis tvärtom då.

Här kommer en kort, lite irriterad rapport från person som lämnade skolbarn och på parkeringen fick veta att det är studiedag. HELT missat. Mattias också. Precis som vi missade att det var bilfria veckan förra veckan. Fritids var dock ej stängt – phu!

Till personen som upplyste mig om dagens studiedag utropade jag stolt att jag i alla fall visste att det var kompledigt samma vecka som Kristi himmelsfärd!

Man måste ju skryta.

Ska för övrig börja säga att ”vi hade missat” och ”vi glömde bort…”. Tar så lätt på mig att jag borde vetat, fast Mattias inte heller hade någon koll.

Men nu till något mycket viktigare än min snurrighet, nämligen min irritation! Så kul att läsa eller hur? JAAAA! ropar alla i kör.

Jag har bytt telefon. Det är ju jättehärligt på många sätt – tex bra kamera och ett batteri som inte dör på 2,5 sekund. Men jag är ju sån där som ogillar förändringar. Ni vet när gränssnitt görs om och man måste lära om? Sååå kämpigt!!

Så nu skriver jag ju fel ÄNNU mer än tidigare eftersom tangentbordet på nya telen är bredare (?). Och så till det allra mest irriterande: teknikstrul!

Alla appar ska loggas in på igen. Och hälften av alla sparade lösenord är fel – WTF?!

Swish.

Nej då måste bankID fixas igen.

Okej.

Loggar in på banken. Först fel dessutom – loggade in på företagssidan. Logga ut. Och logga in igen.

Sådär ja.

Nej, du måste logga in med dosa med sladd. Va? Jaha. Okej.

Letar sladd i två dygn med humöret på topp (hittar till slut i förrådet).

Kopplar in med sladd.

Rutan tom.

Hoho? Vad händer?

Batteri slut i dosa.

Svär. Högt.

Hittar annan dosa.

Loggar in.

Fixar bankID.

Fixar Swish.

Gud det lät ju mycket enklare i text. Jag lovar, det var svinjobbigt!

Sedan som ni kanske märkt så strular wordpress-appen och förra blogginlägget blev två stycken. Ett ej helt klart och ett helt klart där jag fick med viktig info om svett.

Facebook-appen har tappat fältet där jag kan dela inlägg. Inte på andra sidor, bara på min hejhej-sida som jag använder dagligen. Panik! Hur ska jag nu göra?

Jag är smart och loggar in på FB i webbläsare i telen. Lägger upp två ggr utan att det dyker upp någonstans. Blandade känslor mellan jävlaskitfacebook och hjälpvarharjagpostatlänkenegentligen?!

Tänkte att jag får väl göra det på datorn då, lite ”old school” sådär. Går upp. Stängde visst av datorn sist. Klickar igång den. Uppdateringar på dator sker. Tar bara ca 200 år att installera, var god dröj.

Till slut är länken uppe på Fejjan. Puh!

Insåg för 10 min sedan att det inlägg jag lyckats dela var det som inte var helt klart. Alla som går in via fejjan missar därför info om svettig och vätskefylld kropp. Så himla ledsamt!

Mmm. Teknikstrul. Okej en del pga skit bakom spakarna också. Men föööör många udda buggar! Sa jag att Handelsbankens app inte ens går att få ner på telen? Den ba vill inte.

Mitt humör på en skala 1-10? Hmm jag hamnar nog på siffran: PMS!!!!

Eller om jag sammanfattar känslan i en bild:

  1. Sara skriver:

    Låter faktiskt ASJOBBIGT. Du klarar det! Heja heja! Snart känns din nya som den vanliga och allt detta är glömt.

    1. TACK!! Tack att du förstår och peppar! Och du har helt rätt, snart är liksom händer och hjärna vana vid allt det nya och vips så funkar alla appar igen! ❤❤❤❤

  2. Malin skriver:

    😂😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..