Se mig svettas!

Vad har jag gjort?

Ni vet när man hamnar i lite knasiga eller nervösa situationer och kroppstempen går upp? Jag upplever det x200 som gravid.

Jobbmöten är svinsvettiga! Till och med på mvc kan jag vara lite småsvettig pga social nervositet.

Så får jag ett mejl från Morgonstudion i Svt med frågan om jag vill vara med och snacka om det faktum att kvinnor kompromissar mer med jobb än män när det handlar om livet som föräldrar. Vad svarar denna svettkänsliga person då? Jo mina vänner. Hon svarar ja.

WTF?!

Så vill ni se mig schwettigare än schwettigast, sätt på Morgonstudion mellan kl 06.51 och 07.00 imorgon.

Siktar på denna look:

  1. Elin skriver:

    Äsch, män får säkert svettas i TV så varför skulle inte du få? Tycker du var toppen!

  2. Linn skriver:

    Åååå, det var så bra! Du var så bra! Väl talat!

  3. Åh nej, jag missade!

  4. Såklart du ska bara i tv. Du är ju bäst!!! Schwettig blir jag också. Ännu mer efter barn (??) samt extra mkt när min sociala fobi visar upp sitt fula tryne. Jag schwettas i ansiktet då. Ser otroligt fräsch ut. Extra kul är det när man får ny klass el byter arbetsgivare. 😁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..