Istället för abortförbud

Läser om totala abortförbud. Blir så arg att jag kokar.

Sedan tänker jag: men detta har man ju redan provat. Och vet ni, aborterna går inte ner även om förbud införs. Så är det verkligen så himla pro life med abortförbud? Nej. Inte alls. Det enda resultatet är att en massa kvinnor/livmoderbärare utsätts för livsfara och riskerar att få sina liv förstörda.

Så vad är då lösningen? Jag har den! Det är givetvis inte jag som kommit på denna strålande lösning, men jag har tänkt på den länge och kommit fram till att varför det är den bästa lösningen. Varsågoda!

Den enda rimliga lösningen är … trumvirvel …obligatorisk vasektomi. Knipsa alla!

Nej men oroa er inte för framtida önskade barn – man får ju bara frysa in några omgångar sperma! Och det går ju att ångra med en chans på 30-50% att det blir bra. Men bäst känns ändå infrysning.

Tänk så bra? Inga barn skulle behöva komma till världen oönskade. Ingen skulle behöva gå igenom en ofrivillig graviditet och förlossning. Så himla pro life på riktigt!!

Jag förstår faktiskt inte varför detta inte är lagförslag som klubbas igenom! Det vore ju det mest logiska?

Va? Förlåt vad sa du, mannen där längst bak? Känns det knepigt att andra skulle bestämma över din kropp? Utsätta den för risker? Att det kanske skulle få konsekvenser av något slag? Nej men bekymra dig inte om det, vi skiter i din kropp, vi fokuserar på de ofödda barnen! Knips knips! För livet!

27067336_2018393281524040_7057189604253164386_n
Bild jag gjorde för RFSU när Trump återinförde Global gag rule.
 1. Jenny skriver:

  Jag är för rätten till abort men har svårt för argumentet att det borde vara lagligt för att kvinnor kommer göra abort oavsett. Då borde ju allt olagligt som görs ändå vara lagligt. Men med vasektomi så slipper vi ju det problemet!

  Tycker också att det är väldigt konstigt att många av pro life människorna påstår att de värnar liv och sen inte bryr sig alls om familjen har råd med sjukvård eller andra levnadskostnader.

 2. Malin skriver:

  Alltså du (och alla andra) MÅSTE läsa den här kvinnans resonemang om detta på twitter! https://twitter.com/designmom/status/1040363431893725184
  Lite samma tänk. Helt fenomenalt beskrivet och resonerat, utifrån att det är män som är ansvariga för alla oönskade graviditeter. Hennes inlägg har blivit jättespritt och delat och omdiskuterat. Rekommenderas!

  1. Herrejävlar! All hail the queen! 🙌🏼

 3. Sara skriver:

  Alltså, du är ju bara så jäkla bäst!

 4. Cat skriver:

  Otroligt bra förslag!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..