Lite som att springa lopp

Jag tror detta är vi om 10 … 9 …

För ett år sedan gjorde jag mitt livs första och hittills enda swimrun (eh ja det är klart att jag måste ta VARJE tillfälle som ges att ta upp detta!):

I år blev det inget. Men det känns ändå lite så. Vi var nämligen på Tom tits idag. Så himla roligt ställe ju??

Vart vi än gick fanns det massor av kul att göra.

Fritt fall

Någon megavind

Bygge av isbits-bana

Lek med vatten

Dim-dörr

Såpbubblor

Och en jättelång rutschkana.

Ja ni ser. Så mycket kul! Och en hel del gå i trappor. Med megamage.

Efter över tre timmar var jag slut. Barnen hade kunnat ösa på ett tag till tror jag.

Tänkte efteråt att detta var en annan typ av lopp: Väldigt roligt och känslan mosighet efter.

För övrigt verkar nya rutinen vara att jag drar iväg med barnen och Mattias städar hus och röjer. Så sjukt skönt att komma hem till ett rent hem och uppfräschade bebisprylar som vi börjat plocka fram. ”Vi”. Spjälsäng till exempel. Blev lite gråtig när jag såg den! Kan inte riktigt fatta att det ska komma en bebis?

Nä nu somnar jag strax. Kan nån komma och lägga våra barn tack?

  1. Åh va kul det hade varit att ses! Min pappa var där med mina barn, jag skippade att hänga på och passade på att få lite lugn och ro hemma istället 🙈. Kanske skulle prioriterat annorlunda.. ja ja en annan gång ❤️. De hade fö också jättekul 😎

    1. Det var ju väldigt bra prioriterat av dig!!
      Vi kommer lätt dra dit fler gånger!
      ❤️❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..