Världens finaste tårta och gullegäng

Blev överraskad idag!!! Hur lyrrigt?! Var liksom nyvaken efter en timmes eftermiddagssov och hade plan på att dra till Willys och veckohandla (”whoop whoop”). Istället dök den här fantastiska skapelse upp vid min dörr:

Ja tillsammans med dessa gullfrön:

Mia, Lisa, Tessan och Hanna. Och Waldo i sele.

Jag fick så fina presenter, ni vet sånt man (jag) sällan unnar sig. Scrubkräm, smarrig duschkräm, bodybutter, torrschampo, concealer för ringar under ögonen, godis, choklad, hemorrojdsalva, osv. Och såklart en blöjtårta signerad the queen of blöjtårtor – Kniven! Allt en nykläckt moder kan behöva. Ännu mer anledning att längta till bebis!

Jag fick också jättegod mat som intogs under samtal om bebisnamn, sommarplaner, flera barn-frågan, hemorrojder, förlossningsskador och annat man pratar för lite om. Hade helst pratat vidare hela kvällen och eventuellt också hela natten.

Fick som avslut på ljuvligheterna också massage:

Så glad över dessa vänner som liksom först var typ bloggkollegor och sedan blivit så mycket mer!

  1. Alltså så väldigt mysigt att hänga och prata om kollapsade slidväggar och hemorrojdklasar! PRECIS som sig bör på en babyshower. Den 17 juni smäller det (eh nej inte den 28/6 bara för att ULTRALJUDET nu indikerar det) <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..