Förnedrande arbetskläder …

Jaha. Så jag satte mig vid skrivbordet för att jobba idag. Det kändes väldigt trångt med brallan. Jo då, det är gravidbralla. Men även dessa brallor kan man tydligen växa ur.

En lösning hade varit att byta byxor. Men hey, vem har tid att byta kläder på arbetstid?! Jag löste det hela genom att dra ner brallan och jobba i toalett-outfit (fast obs trosorna på!). Kändes skönt för mage, men också EXTREMT skumt. Och trots helt omöjligt så oroade jag mig att grannarna skulle se.

IMG_1002

ps: smsade detta till en kompis som kände sig låg. Det hjälpte måendet lite. Men hon undrade också varför jag inte tog av hela brallan bara. Väsentlig fråga får man tycka. Jag funderade på varför och insåg 1. Extremt jobbigt att ta av en tajt bralla. EXTREMT. Och 2. Jag skulle troligtvis behöva ta på dem igen, typ för att gå ner o äta lunch i köket där man syns. Och då skulle jag behöva TA PÅ DEM IGEN. Hela brallan! Blir slut av att tänka på det bara …

 1. Kajsa skriver:

  Ääää jag har svullnat upp galet mycket (idag 40+6) och alla trosor som inte skaver för mycket är i tvätten. Blev till att rota fram ett par kalsonger ur makens byrå. 🙈 Bäst den där bebisen kommer ut typ nu.

 2. Anna skriver:

  Hade aldrig klänning så ofta som under min graviditet 😂 Köp MINST tre par gravidleggings från h&m så de kan rotera i tvätten! Skönaste man kan ha ju. köpte lindex största storlek gravidjeans (44) har egentligen 40. De var ändå tighta och typ för små 🤷🏻‍♀️

 3. Emma skriver:

  Har haft problem med bäckenbottensmärta tidigt i denna graviditet och har därför varit så less på alla dessa tajta gravidbyxor som säljs överallt. Räddningen kom från hm som hade boyfriendfit-jeans och lösare byxor.
  Vem f-n har bestämt att allt ska sitta som ormskinn kring benen fast man inte ens får på sig strumpor själv???

 4. Linn skriver:

  Ja dessa gravidbyxor som faktiskt ”krymper” rätt som det är. 😇 Måste faktiskt tipsa om Cubus som har ett par shorts som slutar under knät i ett svalt sladdrigt tyg (finns även som byxor), som jag är helt frälst i. De är inte för gravida men de har en bred mudd vid magen så de passar perfekt. Har köpt på mig ett gäng som jag ska svansa omkring i de sista 7 (9) veckorna innan bebis tittar ut (o troligtvis efter också 😉).
  Lycka till! ❤️

  1. Kollade genast cubus hemsida. Men de har ju så många olika byxor/shorts. Kommer du ihåg vad modellen heter?

    1. Ida skriver:

     Tack för tipset! Köpte mig ett par idag. :-) Verkligen sköna!

     1. Linn skriver:

      Vad kul att fler uppskattar dem. Jag hade aldrig överlevt utan dem. 🥰

 5. Nettis skriver:

  Finns (fanns?) supersköna svarta leggings för gravida på H&M som var de enda jag kunde ha i slutet av graviditeten när magen växte ur mina gravidbyxor. Så sköna!

  1. Lever i dem!! Men alla var smutsiga idag så jag provade brallan. Det var dumt…

  1. Köpte deras för nån månaden. Fick knappt in fötterna och resoren i magen var supertajt och skar in i magen =(
   Lever därimot i HMs klänningar (men de är lite korta, så man måste ha leggins om man lämnar huset)

   1. Men vad galet, jag köpte två par i typ julas o de var stora o mjuka. Köpte ett par till för en månad sedan, ej mjuka o stora! Visserligen är JAG större nu, men det var nåt annat också faktiskt! Använder dem men känner stor skillnad!

    1. Lena skriver:

     Precis samma upplever jag med Hms vanliga leggings. De jag köpte ”förr” är mjuka och sköna och de nya är stela och har hård resår.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..