Min roliga rumpa?

Idag spelade vi in podd i en bastu. I princip. Jag sökte ständigt efter riset och svepte minst en kanna citronvatten. Tror min kropp fungerade som ett aggregat, för inte blev det mindre varmt…

Väl hemma så hoppade jag in i duschen. Sånt man vill göra efter en bastustund!

Maja var med.

Maja: – Din rumpa är fyrkantig mamma!

Jag: – Jaha. Vad fint då!

Maja: – Mmm inte så fint, men roligt!

Enda rumpbilden jag kunde hitta i min bildbank. Måste utökas helt klart. Bildbanken alltså, kanske inte själva rumpan.

 1. Lisse skriver:

  Tack för att du skriver så bra om allting. Det finns alltid en igenkänningsfaktor som jag gillar men viktigast av allt så är du ärlig i vardagen med barn och allt. Man slipper glättiga ytor och det är så befriande. Du är stark och trygg i dig själv. Ett utdöende släkte.. Tack för det.

 2. Lisa skriver:

  Hej! Kan du hälsa Jeanette och Daniel att mintelefon är stendöd? Det här är en annans telefon. Lollis tack hej

  1. Haha japp! Ska hälsa det!
   Kommer den återupplivas eller behöver du låna en gammal?

 3. Sofia skriver:

  Alltså det där med barn och deras perspektiv. Jag kämpar just nu med viktras pga amning av 13-månaders. Det är till den grad att jag börjar bli orolig för min hälsa och att jag ser sjuk ut. Min treåring: ”men mamma, varför är din mage så HIMLA STOR här?!” helt chockad haha. Jag satt ner och hade såklart stooooor mage då.

 4. Gud ja, den berömda gravid-rumpan 🤣😍

 5. Ha ha, precis den kommentaren, att min rumpa är fyrkantig, har jag fått av min dotter när hon var liten! 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..