ANNONS

3x smarr

/

På ett sätt världens längsta helg (eftersom veckan bestått av röda dagar och vab…) på ett annat sätt: poff!

Ska ge er tre goda grejer:

1. Snabb och god pasta med broccoli och feta

Koka pasta och broccoli i varsin kastrull. Under tiden de kokar, smula fetaost. När broccolin är klar, mosa sönder den. Häll av pastan och blanda med broccolin, fetaosten och gärna lite grädde. Obs, salt behövs! Utan salt – menlös rätt. Med salt – god rätt!

Tar typ 10 min att slänga ihop!

2. Syltkakor!

Alltså. Sådana här kakor skulle jag kunna äta varje dag! Om det inte gav mig sådan halsbränna … Lätt att baka med barn också pga flera moment de kan klara av. Speciellt iklädd baddräkt (jag hade tyvärr vanliga kläder bara). Vi utgick från detta recept, men hade istället jordgubbssylt och lade INTE in degen i kylen i 30 min. Vem pallar vänta?!

3. Smooooooothie!

Som efterrätt till de 10 (tusen) kakor jag proppade i mig ville jag ha nåt smoothie-aktigt. Hade påbörjad vattenmelon hemma så jag googlade smoothie med vattenmelon. Efter ett tags scrollande verkade kombon: vattenmelon, jordgubbar och mynta som något återkommande. Allt det fanns hemma – yay! Och den blev SÅ god! (Hade i vatten också så det var mest som en juice)

Tyvärr så var den så god att jag inte hann med en bild. Ni får en på frukostsmoothien istället eftersom ni annars hade TJATAT OCH TJATAT om smoothiebild.

Frulle-smoothie med grönkål, mango och ingefära. Också god!

4
35

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00