Vecka 38!

I lördags klev jag in i v38! Så fort det går??

Idag var också sista mötet på samtalsmottagningen. Vilken skillnad det gör att få prata med någon! Känner mig SÅ redo att föda nu! Hörde du det bebis!? Komsi komsi!

(skärmdumpar från min gravidapp Preggo)

Känner mig VÄLDIGT tung nu. Mina ben ser ut såhär:

Ska kanske fila naglarna lite bara? HAHAHA SKOJA! Dit når man ju inte.

Det där trycket neråt är ju också lite speciellt. Tänker: ”oj nu går nog vattnet” typ 10 ggr per dag. Och så ilningarna/sticken på det. Lite obehagligt men mest pepp!!

Nu ska jag lägga storbarnen!

Hur var er helg? Vad gjorde ni? Hur mår ni?

 1. Helena skriver:

  Men hur kan du vara i v 38 redan, det var ju bara häromveckan du berättade att trean skulle komma?! Håller i alla fall tummarna för att den lilla inte tycker att det är läge att ligga kvar och gona sig ett tag extra.

  Min helg var sådär härlig som bara en helg med pms och hormonrelaterad migrän kan vara. Jag är dessutom inget jättefan av den där 30-gradiga värmen som naturen slog till med, och som en bonus kunde jag heller inte bada pga nygjord tatuering (självförvållat, jag vet, men det var inte optimal tajming). Men ny vecka, nya tag, antar jag.

  1. Jag vet?! Världens snabbaste graviditet?? (Kommer väl bli lååååånga veckor nu …)
   Tack för tumhållning!
   Berätta om tatueringen!!! Vad blev det?!

   1. Helena skriver:

    Tatueringen innehåller mina favoritblommor, så det är löjtnantshjärta, pion, ros och schersmin. Den är inte klar än, för blommorna ska få färg också, men om en månad så!

 2. Väntar också tredje barnet och har BF 26/6. Har haft en tuff graviditet och nu är här inte mycket kraft kvar. Humöret är inte på topp om man säger så, särskilt inte de varmaste dagarna. Häromdagen råkade min man hinta något om att det ju inte är omöjligt att det går över ett månadsskifte till, har sällan känt mig så kränkt… Hoppas att årets junibebisar fattar att det i n t e är läge att vänta för länge! Heja oss!

 3. Becca skriver:

  Jag hade samma beräknade datum på min tjej förra året! Men hon valde att stanna kvar 11 dagar till, det hoppas jag verkligen du slipper… Minns förra årets brutalvärme med skräck, den var en riktig pina när man lufsade runt som en flodhäst och var obekväm/svettig konstant. Inte blev det mycket (men i alla fall lite) lättare när väl bebisen hade kommit ut för hur ska man kyla någon som är så liten när det är över 30 grader både inne och ute?

 4. Elin skriver:

  Jag gick in i v 40 (39+0) i lördags och är SÅ REDO FÖR BEBIS. ”Allt” är inte klart för bebis, haha, who am I kidding? Men det är tredje barnet och vi har blöjor, vagn och kläder så jag hoppas det löser sig. Men alltså höggravid i 30-graders värme, förkyld och med en 5- resp 2-åring? Helgen var en pärs och jag har tacksamt tagit emot svalare väder, friskare mående och inväntar nu bara att min sista graviditet ska ta slut ❤️

  1. Wiiii!! Nej men snacka om att man ändå kan ta det lite mer soft med trean. Typ ”saknas nåt så skaffar vi det när vi märker det”!
   Men jaaa det där med värme! Fattar plötsligt folk som känner sig klaustrofobiska av värmen! Och min kropp blir liksom dubbla storleken i värmen! Så jobbigt?!
   Har under denna varma vecka tänkt såååå mkt på alla som var gravida förra sommaren …
   HOPPAS BEBIS KOMMER SNART! Skriv o rapportera, please!!
   Lycka till! ❤️❤️

   1. Elin skriver:

    Will do! Nu strax till bm för koll. Kanske håller slemproppen på att lossna?

 5. Anna skriver:

  Trevligt att läsa om din graviditet, ja, trevligt att läsa din blogg överhuvudtaget hehe.

  Jag har diskbråck och huvudvärk. Jag åt en stor fet burk Ben & Jerrys idag när barnen var i skolan och hulkgrät åt Chicago Med på Viaplay.

  Livet suger allmänt just nu och är superorolig över framtiden. Kommer jag fixa att arbeta kvar där jag är när jag är ”bra” igen? Eller måste jag söka mig till något nytt? Förändring skrämmer skiten ur mig, mitt jobb fixar jag ju och jag är så trygg i min yrkesroll. Men min kropp pallar inte mer.

  Nej. Usch, så deppigt det blev.
  Lite kaffe på det så blir det nog bättre. Häpp!

  1. Men åh förstår verkligen din oro! Förändringar tycker jag också är jobbiga, och dessutom påtvingade!
   Att ha ont är ju också så påfrestande psykiskt!
   Jag brukar se på jobbiga perioder som en dimma, man ska liksom igenom den och det är läskigt, men man kommer ut på andra sidan!
   Pepp och kramar! 💗

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..