Inspireras av mig!

Jag sitter och väntar på att Elle eller Vouge ska ringa och be om hetaste trenderna. De måste ha fel nummer.

Jag bjuder er på det istället:

Stödstrumpan.

Så rätt, så hett. I dubbel bemärkelse.

Och i återvinningens tider – för det handlade INTE om att vi inte hade presentpapper – så gjorde jag dessa två paket:

Ps: skriver från en buss utan luftkonditionering. Är det ens lagligt att inte ha det?!?! Ska aldrig mer åka kollektivt, nu blir det privat jet resten av livet.

Ps2: men busschauffören får följa med, han var så snäll och väntade med att gasa iväg tills den megagravida hade satt sig ner.

 1. Elin E skriver:

  Min man hade det som stående uppgift varje morgon att rulla på mig mina stödisar från ca vecka 25😁👍han hade jobbat en period som personlig assistent och hade en bra knyck👌🏻Med tanke på min jättemage från ca vecka 30 så kunde jag knappt få på mig skorna än mindre strumpor så då fick han hjälpa till! Man är ju i bästa fall två om graviditeten!

 2. Lisa skriver:

  Så bra kämpat med att ens orka få på sig stödstrumpor i din vecka och i den här värmen!! Gav upp till slut när jag fått dem över halva foten efter 10 min, men det är ju så viktigt att det gav mig dåligt samvete varje gång jag skippade dom mot slutet av graviditeten. Men man väljer sina strider osv och nu är min bebis på utsidan, så skönt. Snart är er bebis ute, tänk vad härligt! Tack för en superhärlig blogg!

  1. Orkar extremt sällan faktiskt… det är ju som ett träningspass!
   Ja LÄNGTAR!

   Grattis till bebis! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..