2 tecken på att du är höggravid

Går in i vecka 40 och inser jag att jag är vääääldigt gravid. Får tydliga signaler om det. Ja jo såklart av känslan av att jag förvandlats till en val. Med elefantfötter. Men även utifrån.

Två saker som händer som är bevis på detta:

1. Folk säger ”oj!” istället för ”hej” när man ses.

2. När jag ringer någon måste jag börja alla samtal med: ”jag föder inte!”

Gravidbild med klassisk kommentar.

 1. Lena skriver:

  I v 37 just nu. Insåg på jobbet att folk betraktar mig som en tickande bomb när jag gick (ok vaggade) stelt genom korridoren och fick höra oroliga rop bakom mig ”har du värkar!?”. Jag lovar, jag ska sluta jobba nu så ni kan slappna av:-)

 2. Elin skriver:

  Kvinnor tittar på en med sådan typ vördnad/kärlek i blicken när man är såhär gravid upplever jag. Jag är på BF +10 idag och ÖVERTYGAD om att jag typ bär en badboll, men måste ju fortsätta leva pga två barn utanför magen så har befunnit mig på olika allmänna bad osv. Folk ba: när är det dags? Och storknar när de får höra att det var klart för en dryg vecka sedan.

 3. Haha kommer ihåg detta! Och så fort nån missade ett samtal ringde de upp direkt 😂

 4. Jonna skriver:

  Min första graviditet fick jag höra ”vad tidigt du ska gå hem från jobbet”.
  Var på jag svarade men jag är ju beräknad på fredag. (De va en måndag i maj och min sist dag på jobbet) fick svaret:
  ”Va?! Är du säker trodde du skulle ha barn i augusti”
  Ja va säker och två dagar senare kom hon 😂

  1. ”Är du säker?” Hahahaha!! Här är det nog dock ingen som tror att jag ska föda i augusti. Mvh megamage

 5. Sofie skriver:

  Det gick inte att ringa någon, inte ens min man de två sista veckorna innan dottern föddes. Skrev meddelanden via app istället när jag hade något att säga eller fråga 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..