100% gravid, 200% redo

Igår morse vaknade jag med onda och långa värkar. Laddade ner värkräknar-app, tog endagslinser, drack smoothie som skulle vara okej att kräkas upp (tack för tipset!), sa till Mattias att avvakta med jobb.

Sedan avtog det.

Cyklade till affären, dansade i köket och gick kvällspromenad på över en timme och tänkte NU, nu jeflar!!!

Vaknade utan värkar.

Om jag igår morse blev lite nervös av värkarna så är jag nu TOTALT redo. GE MIG VÄRKAR!!

 1. Igår den 27 juni kom äntligen min trea på BF +13! Slapp igångsättning! Vaknade vid 5:30 med lite molvärk, vågade inte ropa hej till nån förutom maken som fick jobba hemma. Vid kl 11 gick vattnet och jag fick etablerade/klockningsbara värkar och lillan föddes kl 13:28, 20 min efter att vi kom in på KS. Så en lååååång graviditet slutade i en kort och otroligt snabb förlossning!

  Hoppas att det är din tur snart! Och ring in i tid.

  1. Wiiiii!!!! GRATTIS!!!!! Tänk att ni har er trea på utsidan nu! ❤️❤️❤️

 2. Anna skriver:

  Jag är 4 dgr över tiden med min trea. Haft täta förvärkar varje kväll i två veckor, knäckande då det avtar varje natt igen! Så hoppas att både din o min lilla bebis väljer komma ut snart, att gå och vänta är sååå segt när man är redo!

  1. Vad de luras de här små bebisarna!!!
   Kom igen nu! 😄❤️

 3. Nettis skriver:

  Haha, ååååh, kämpa! Snart kommer bebis!! Jag hade också sådana värkar innan, så pass att jag trodde att nu kommer bebis, men icke, dom försvann när jag somnade. Sådana ”falska” värkar jag tre dagar under två veckors tid innan förlossningen drog igång på riktigt. Men så var jag öppen 4 cm, så nog hände det saker, bara otroooligt sakta..

  1. Ja man får trösta sig med det! 😄❤️❤️

 4. Elin skriver:

  Ny vinkel på bilden, försöker du mörka att du städat i tvättstugan? 😉

  Heja bebis, kom ut nu! Och lycka till när det blir dags!

  1. Ja jag stängde igen lite för det var JÄTTESTÄDAT! Inte mitt fel dock, det är min man som sabbat fotoplatsen.
   Nu har jag öst på med en hel tvätt igen, så nu är det lite bättre igen.

 5. S skriver:

  Jag fick också en ”förvarning” med regelbundna värkar en hel natt och även teckenblödning, två veckor före BF med min nummer två. Blev nervös och ringde förlossningen som bad mig återkomma när jag kände att det var ohållbart hemma. Tiden gick utan fler värkar och i slutet på den dagen förstod jag att jg blivit totalt grundlurad.
  Skitarg blev jag eftersom dagarna gick..sedan på självaste BF drog det verkligen igång med regelbundna värkar som klockades med 2,5 minuter. Ont som fan gjorde det men jag sa högt till mig själv att ”nej nu jävlar är det jag som bestämmer!” Där och då blev jag så sjukt taggad och andades mig igenom hela förlossningen, varenda värk, och vägrade låta kroppen ta över kontrollen. Jag ville ha egen kontroll och den förlossningen är bättre än någon annan bergochdalbana jag åkt. Jag var glad och skrattade mellan varje värk. Så att få den där ”förvarningen” var inte så dumt ändå. Den fick mig att tagga till och verkligen längta efter själva förlossningen och inte längta efter att den skulle vara avklarad (hade inte så trevlig upplevelse första förlossningen).

  Jag gick från att ha fruktat en till förlossning till att redan på BB föreslå en nummer tre🤪

  Så heja dig när det är dags!!

  1. Ja men sååå sant! Det är exakt det jag upplevde, lite nervös när jag trodde det drog igång o sedan BESVIKELSEN när det avtog gjorde mig liksom helt redo!!
   Kom nu bebis!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..