En dag över tiden …

Eftersom bebisen verkar trivas bra i magen så drog vi till vår nya familjemedlem Lotten.

Alltså TACK för såååå många bra tips! Nu har vi kört på bärbuskar på ena sidan, perenner som kan funka som fina snittblommor på andra sidan och sparat mitten till att odla olika ätbara saker. Just nu morötter, lök, rödbeta och rädisor. Nästa år ska vi sätta potatis längst bort. Och smultron, tycker jag!

Hon blir ju fin, eller hur??

Sedan var vi på plajan och på hemvägen köpte vi pizza som vi dukade fram mysigt och tjusigt:

Nu kan väl alla som läser denna blogg skicka lite mentala heja-rop till den där bebisen i min mage?

Märta kom 2 dagar före BF och Maja 2 dagar efter. Jag trodde verkligen den här fisen skulle komma på BF. Fast jag har låtsas att jag tror hen kommer 3 juli.

Nu när man ändå passerat BF så är det på nåt sätt mindre stress. Jag kände liksom nån tävlingsgrej att leverera före BF, nu kan jag släppa det.

Kula och snygg frippa!

 1. Sara skriver:

  Kom nu bebis!
  Har tidigare skrivit här, hade BF 16/06, min trea också, har två pseudo-tvillingar på 3 o 4 år sen tidigare. Min bebis kom BF+5, på midsommarafton av alla dagar! Fort gick det! Men nu är baby Gustav här! Håll ut Louise, snart kommer hen! Hoppas du får en lika snabb och smidig förlossning som jag hade!

  1. Åååå så underbart!! Grattis! ❤️❤️❤️❤️❤️

 2. Kom ut nu lille bebisen! Gunnar är ju ett superbt namn, har en elev som heter det och världens gulligaste farbror i svenska på gymnasiet hette också Gunnar. Du vet, superlugn och genomsnäll med manchesterkavaj. ❤️

 3. Rosa skriver:

  Vet hur galet långsamt tiden går när man väntar, hur snopet det kan vara att gå förbi bf och man liksom ”nehe, blev det inget eller?” Men håll ut, plötsligt händer det, och förresten när jag ändå är här och skriver måste jag passa på att säga att du är fantastisk som sprider så mycket klokhet och glädje! Så heja dig och heja bebisen, ni är på upploppet nu! Kom igen, ända in i kaklet 🙂

 4. Britta skriver:

  3/7, bra dag! Min födelsedag! Men vi tar väl ramsan?

  Måndagsbarn har vackert sinn
  Tisdagsbarn har fagert skinn
  Onsdagsbarn har lätt att le
  Torsdagsbarn skall mycket se
  Fredagsbarn är fött till ära
  Lördagsbarn skall kunskap bära
  Men det barn som är fött på en sabbatsdag, är fagert och fint, och fullt av behag.

  1. Å den har jag nog hört för suuuuperlängesedan men kom inte ihåg typ nåt! Kul!!! Tack!!

 5. NIna skriver:

  Hoho, ho:)
  Lillungen, nu är det dags! Och även om det är många som klagar på den här världen, tro mej, den är rätt ok ändå!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..