Kvar på BB

Tack för alla grattis!

Det är verkligen otroligt mysigt med en bebis! Nu har andra dygnet gått och hon käkar för fullt för att få ”riktig” mjölk vilket kanske inte är det mest bekväma för bröstvårtorna hehe … kanske inte heller det som ger mest sömn…

Vi har varit kvar på BB eftersom jag hade urinvägsinfektion sent i graviditeten, då riskerar tydligen barnet att smittas och man stannar minst 48 timmar. Det blir oändlig väntan för två ivriga storasyrror och vi hade laddat för hemkomst idag.

Så var värdet för gulsot på gränsen och vi fick just veta att de vill att vi stannar en natt till. Syrrorna blev helt knäckta, så nu ska de komma hit och stanna länge tänker vi. De har hälsat på förut men lite kortare stunder.

Vi är så redo att komma hem, men är så otroligt glad att de är noggranna och det är ju superfint och bra här på BB.

Nu ska vi amma vidare här!

 1. Peng skriver:

  Grattis till er! Måste fråga, hur sent hade du uvi? Inte hört om detta och jag hade det nu i v. 36. Är i 37 nu och har precis avslutat en kur men tvivlar på att det är över… vill verkligen inte stanna på BB så länge då jag också har barn sedan innan 😩😩

  1. Tror jag fick det i v 37… Kolla med din BM! Jag visste ju inte att vi skulle va kvar, ändå skönt att veta innan om det går! 48 tim är rutin sa de.
   ❤️

 2. Lotta skriver:

  Grattis till nummer tre! Sååå söt!

 3. Men ååååh!!! GRATTIS! Så himla fin bild på barnen ihop ♥️ Så mycket kärlek. Massa kramar!

 4. Stort grattis till hela familjen!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..