Flug-fråga

Okej en trädgårds(?)fråga till er kloka läsare.

Vi har fått ett fluggäng på halsen. Eller ja, på altanen stämmer väl bättre.

Ni får ursäkta dåliga vikeln på bild här men jag är fast i soffa med bebis:

Där ute, liksom ovanför där solstolen står. Bakom kaktusen. Där har ett gäng flugor bestämt att de ska partaja. Varför?? De flyger runt där heeeela tiden! De sitter ju liksom inte på matrester eller nåt, de flyger. Runt runt. Så äckligt?! Och irriterande!

Vad kan man göra åt det?! Kan man sätta upp en ”flugor ej välkomna”-skylt? Kan man tipsa dem om flugfest i parken?

Barnen sprang runt med flugsmällor men det var svårt att döda flygande flugor. Och de verkar inte ha blivit skrämda direkt för de är fortfarande kvar …

Snälla Bullen (ni), hjälp mig!

  1. Ha ha jag dammsög upp de irriterande små Svinen. De flyger in…öööönar runt … Och sen flyger de mot rutan BREDVID den de flög in igenom. Idioter. De förtjänar att dammsuga upp. Moahaha

  2. Helena skriver:

    Jag har haft samma fenomen fast inomhus. Hängde upp klibbig flugfångare á la Emil i Lönneberga och när alla fastnat så var bekymret över.

  3. Har ni testat sån elektrisk flugsmälla som ser ur som ett litet tennisrack? Det brukar funka även på flugor i flykt.

  4. Annika skriver:

    Det finns flugfångare som är typ som en klistrig spiralformad remsa ssom jag tror funkar ganska bra. Vi hade det när jag var barn på nittiotalet men en snabb googling visar att det finns än.

  5. Tror det var på tips och trix på Instagram dom det tipsades om att hänga upp en plastpåse fylld med vatten där man inte ville ha flugor. Alltså en vanlig typ fryspåse… ha ej själv testat men är ju enkelt om der funkar 😊 Lycka till och STORT GRATTIS till er fina bebis!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..