ANNONS

Livet just nu

/

Hej från bebisbubblan! Livet just nu växlar mellan bebisgos och semesterkaos!

Jag har lite svårt att blogga om annat än om Nou och bebismys för det är liksom dagarna nu.

Någon frågade om namnet förresten. Haha såhär blev det just Nou… ni som hängt med i 2000 blogginlägg om namn vet att Nou var med tidigt i matchen. Vet att jag sa till mamma att ”det är ju franskt, jag läste en bok med en som hette Nou”. Mamma sa att nej det är inte franskt. Jag kollade upp boken för att motbevisa henne men såg då att personen i boken hette No, vilket dessutom var ett smeknamn. Men då hade vi liksom redan Nou som en av favoriterna.

När hon kom ut testade vi Billie och Nou och då kändes Nou helt rätt. Trots att vi tydligen hittat på det själva haha!

Tycker det är så fint!

Hur uttalas det? frågade någon. Som Lou fast med N eller som Nour utan R :)

Märta och Maja fick bestämma ett andranamn och enades efter en del diskussion om Saga. Nou Saga … och så ska vi bara komma på något franskt namn till det. Min mamma är ju alltså fransyska och M&M har varsitt franskt namn. Kul tycker jag!

Nu kommer lite bilder från livet just nu. Detta inlägg tog en evighet att skriva med avbrott för mat, rap, tröst av storbarn, mat, tröst av bebis …

Har jag sagt hur mysigt det är att sniffa på bebishjässa? Precis så som jag längtade efter är det!!

Varje morgon får storasyrrorna vara barnvakt när jag går upp och tar på linser etc. De är mycket nöjda över ansvaret.

Bebis som är med överallt. Denna gång är det än så länge bara mysigt. Eller ja det kanske inte är MYSIGT på toa, men ganska gölligt ändå? Det är ju inte som att jag gått på toa utan sällskap de senaste 7 åren ändå. Kommer väl kännas svinkonstigt den dag man börjar sitta där ensam…?

Köpte flugfångare, tack för tips! Dock hänger de ju inte under nåt tak så jag tror tyvärr inte de hinner fånga alla innan de slutar va klistriga. Idag tyckte jag hela mängden var tillbaka igen… ska kanske prova tipset att dammsuga upp dem!

Såhär sitter jag hela dagarna. Rätt mosig men himla mysigt!

Kolla gulle-Nou!

Min kompis Anna som är fotograf tog denna fina bild. Såhär ser amningarna ganska ofta ut. Många pussar från storasyrrorna under ätandet.

24
191

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00