ANNONS

Sådana potential!

/

Jag ser helt nya inredningstrender ta form här hemma! Det kommer bli en bra inredningstid framöver!

Läckra små blöjbollar som med fördel placeras på bord, golv och hyllor av olika slag. Jag tycker de blir finast såhär, i all sin enkelhet. Gärna i kontrast till något litet, som en gummisnodd och något stort – amningskudde.

Blommor – jovisst fint och klassiskt. Fruktskål med frukt … fantasilöst men okej, får väl duga. Hur lyfter vi detta?? Ett skötunderlägg! Här enkelt presenterat, men var inte rädd att ösa på! Strössla med blöjor, nappar, kräksdukar, bebisstrumpor, och bebiskläder. Detta kommer bara att bli bättre och bättre känner jag!

Jag känner att jag borde blogga om kläder också. Har visserligen slutat med stödstrumpor i tofflor men nu byter jag ju outfit 3 gånger per dag. Och innan varje byte har outfiten gått från enkelfärgad till batikstil. Och lite stelare i materialet.

Återkommer på detta tema! Lyllo er!

Ps: det här blogginlägget påbörjades kl 18.30 och avslutas nu, kl 22.31. Nej, 22.36. Livets nya tempo…

2
109

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00