Ändå relaterbart …

Idag har jag bytt 4000 blöjor och Nou körde en BAJSBINGO med alla rätt då hon prickade min tshirt, linnet OCH brallorna. Plus golvet. Det får man ändå ge henne att hon är ett proffs, speciellt med tanke på att blöjan var av i en halv minut typ.

Living on the edge småbarnslivet edition.

Hur kan små bebisar ha så extremt olika fejs?!

Imorse tog jag först denna bild på det lilla lilla ljuvliga fejset

Ser ni att hon smizear? Klart ni gör! Go Tyra!

Sedan gick hon raskt från ANTM till partyprisse på Kos:

Nu skulle jag ju sova, men istället skrollade jag lite amningskläder fast jag egentligen bestämt mig för att inte handla nåt sånt eftersom jag redan har två amningslinnen. Men då räknade jag liksom inte med att byta kläder 4 ggr om dagen …

Hur som helst så blev det min klassiska ”fönstershopping”. Klickade på mig i tre olika varukorgar på tre olika sidor och sedan stängde jag ner. Inget kändes tipptopp ändå.

Förutom möjligtvis det här valet av modell som kändes KLOCKRENT för just amningskläder.

Den typiska nyförlösta looken!

 1. Josse skriver:

  Jag har några amningtoppar som jag inte behöver längre, typ t-shirts och linnen. Jag kan skicka till dig om du vill. =)

 2. Har fönstershoppat på det viset i tre månader nu,nästan vid varje amningstillfälle. Har lika många gånger stängt ner sidan utan att handla något då jag blivit både provocerad och uppgiven av dessa ”amningskroppar”, finns säkert de som ser ut så också, men vart är variationen? Ser bara hur de kläderna omöjligt skulle passa min amningskropp och handlar inte…tvättar ofta och luktar heller kräks. Ps Lou är bedårande!

  1. Ja men precis! Kan liksom inte föreställa mig kläderna på mig, så får ingen lust att köpa. Upptäckte dock Tradera… 😬😬😬

 3. LoveMilk har bästa amningskläderna! 😊
  Tips tips!

 4. Debbi skriver:

  Partyprissen allså. Ser ju precis ut som en sån min ju. Hahahaha

 5. Anna skriver:

  Amningskläderna—-> !!!

  1. Anna skriver:

   Och- Nou = ljuvlig <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..