Kompensation

Min förra frukostbild var ju så inzoomad och svinsnygg. Liksom frukost som ser ut som efterrätt – det är för bra! Så gör man ju inte.

Så jag kompenserar med bild från dagens frulle:

Innehåll:

– ratad napp

– kräksduk

– smoothie som svepts till toner av gråt

– lactulos

– gravidvitaminer som jag glömde ta 90% av graviditeten men tar igen nu eftersom de även ska va bra för ammande personer. Kompletterar med att glömma d-dropparna.

– kallt kaffe

– smör och sylt till macka som ännu inte hunnit plockas fram

– bebisrumpa

I bakgrunden ser vi sopborsten som alltid ska vara med, om man vill få rätt känsla i en bild. Se ytterligare exempel nedan där Nous tuppkam får förstärkning.

Även här har bordet piffats med finfina saker som hudkräm som är effektiv men luktar så illa (måste betyda att den är jättebra) och två par trosor.

Viktigt: vattenglaset!! Jag gör ej om vätskebristen jag hade med första barnet och den förstoppning det ledde till…

  1. Ker skriver:

    Hej! Vad kul att läsa om livet som trebarnsförälder! Jag undrar om du skulle vilja dela något recept på järnrik smoothie? Järnbrist här, men undrar hur man gör för att få en smoothie med spenat och annat järnrikt ska smaka gott? :)

  2. Tess skriver:

    Har sista halvåret följt din blogg mer ”slaviskt”. Väntar själv nr tre i slutet av september, de två stora är 10 och 4 år. Man vet till stor del vad som väntas men man förtränger ändå Hur mkt bebis tar första tiden. Jag försöker intalar mig dagligen om sömnlösa nätter, amma amma amma, smått kaos hemma när bebis väl är här, så får jag ändå inte in det riktigt, haha. Tack för din blogg, blir verkligheten lite mer verklig ”Hur det är första tiden”😅😊.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..