En bra utflykt!

Efter tisdagens bryt pga familj som umgåtts för mycket och för länge utan att hitta på något så … hittade vi på något!!

Vi åkte till Siggesta gård. Med sikte på Skogshinderbanan. Det var en helt perfekt utflykt måste jag säga. Inne i skogsdungen var det skön temperatur och banan var lagom avancerad för barnen!

Sedan blev det glass, köande för ponnyridning, ponnyridning och glass igen. Och amning och blöjbyten förstås.

Siggesta gård fick jag nys om när jag jobbade på Barn i stan. Ett år fick vi en övernattning där i julklapp från jobbet, så bra julklapp! Vi använde den i juni 2015, var inte så varm sommar då heller kan vi konstatera:

Så små de var!

Från det dygnet har vi ett sådant guldminne när Mattias och jag satt på uteserveringen och tog en öl och barnen lekte på gräsmattan framför. Tror det var första gången vi pratade med varandra på två år. Förevigade ögonblicket:

Tycker mkt om det stället, det var längesedan vi var där nu. När barnen var små gick vi trollstigen, kollade alpackorna och hönsen. Nu när de är större kunde vi göra mer aktiviteter. Nästa gång ska vi nog prova minigolfen, den är tydligen indelad i två nivåer, en för barn och en för vuxna. Känns smart!

Eller så blir det svordomar och bråk och hot. Eller både ock!

 1. Frida skriver:

  Verkar som ett urhärligt ställe!
  Jag är lite uppgiven, och totalt oteknisk så hoppas på din hjälp! Bytt från iPhone till samsung, och nu hittar jag ingen Bloglovin app! Så jag hänger tyvärr inte här inne lika ofta för glömmer bort när jag inte har en app som talar om när det kommer nya inlägg. Har du någon koll på om det finns någon annan app eller om jag är totalt värdelös på detta och missat nån Annan smart lösning?
  Sen en annan grej, när du gick onlinegrejen med personlig utveckling – vad var det? Försökt hitta gamla inlägg men inte lyckats.
  Tack för att du är du, du är en förebild! ❤

  1. Fia skriver:

   Kan det ha varit Act by heart?

  1. Heeeej! Fia har rätt, det var act by heart!
   Och ang bloglovin, finns den inte för android?! Så dumt!
   Jag fick tips om feedly när jag tyckte Bloglovin krånglade. Men sedan ominstallerade jag o då funkade den igen så jag använde aldrig feedly själv.
   Ang bloglovin så hade jag första åren bara mejl som kom på varje morgon med ”senaste nytt” typ. Använde liksom aldrig appen. På ett sätt bra för jag fastnade inte i blogg-skroll men ja… nu är jag mer på appen. Men det kan va ett sätt ändå?
   Tack att du följer!! Och frågar!

   Kram

 2. Ewa skriver:

  Moment: Färsk grillad hummer med svalt vitt vin, två barn mätta på pasta med köttffärssås som leker på stranden i solnedgången. Jag försäkrar, det blir inte bättre än så.

 3. Fia skriver:

  Detta KAN möjligtvis vara momsplaining, förlåt isåfall! Haha, men jg vill bara tipsa om att OM du får ont i axlar/rygg så finns det skönare selar. Tack för en underbar podd!

  1. Haha tack! Vi har ärvt denna och med de andra två hade vi ärvt en som var från typ 1800-talet så denna känns hittills mkt bra 😄
   Vi får se hur det utvecklar sig!

   Tack att du lyssnar på podden!! ❤️

 4. Hanna skriver:

  Såg urmysigt ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..