Freshness maximus

Alltså igår var sådan kaosdag?? Mattias började jobba och jag var inte ens orolig över att hänga själv med trissen, ”det har ju gått så bra hittills”.

Vi hade morgon/förmiddagsfika med svärisarna och när de åkte började gnällmarathon. Ska jag vara helt ärlig så var det mest EN person som börjar på N som gnällde. Gnällde åt kräktes gnällde åt kräktes. Alltså kräktes så mycket att jag med mitt extremt stabila psyke blev lite orolig… och blöt. Så genomblöt.

Nou fick bada (i vanligt vatten) men jag kunde liksom inte lägga bort henne 2 sekunder så jag fick snällt vänta till kvällen. Lovar att kläderna kunde stå upp av sig självt då.

Jag maxade skärmtiden på min tele eftersom matning var det vi pysslade med 90% av tiden. Måste avinstallera Tradera-appen… blir ev lite pank nu (Mattias du kan scrolla förbi detta).

Runt kl 21 var hon lite lugnare och levererade en mycket bra natt – allt är förlåtet!

Innan vi gick och la oss kände jag den där jagkommerinteattfåsova-stressen, att man skulle vara uppe och vagga hela natten. Insåg varför vi varit så fisiga med ljud med Märta när hon var bebis. Bra att påminnas om en del saker där man kanske tänk: hoho så fåniga vi var. Ba: neeej inget är fånigt när man riskerar sömn!!

Kolla sånt gull på farmors axel:

Smilgroparna!

 1. Linda skriver:

  Åh, igenkänning på sömn-ångesten! Hade en period när bebis var runt 4 veckor när den smög sig på varje kväll. Och då sov han ändå bra och vaknade och åt på typ en kvart och sen somnade om. Men det är ju ändå som nån slags Light-terror det där med att inte få sova. Och att man dessutom stressar över det även på dagarna!

  Dör så gullig hon är, lilla Nou!

 2. Anna skriver:

  I feel you sister! Har med båda mina barn luktat som en dålig krogtoalett i flera månader. Inget har hjälpt. Inte ändrad kost. Inte rapningar (första gick inte att rapa). Inget. Verkligen inget. Och tro mig, när en är på fjärde månaden av vandrande stinkande äckelpanna, då har man provat allt. Alla som bara ”men har du provat det hääääär” 🙄

 3. Anna skriver:

  Med min lilla (5 v i dag) hjälpte de att rapa efter varje måltid, för att minska kräket (och under måltiden ibland)

 4. Sara skriver:

  Kolar av på smilgroparna!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..