En ny trend!

Ni vet att ni kan lita på mig när det kommer till trender. Jag må ha tappat nästofsen efter Nous ankomst men nu kommer det nya grejer!!

Här har vi begett oss ut på resa, barnen och jag, medan far får vara hemma och arbeta.

Jag ville såklart dokumentera detta eftersom barnen just i detta nu ligger på mvg-nivå. Nou sover så bra att jag fått mjölkfläckar på tshirten. Note to self: kör svarta tshirtar om du snålar ur på amningsinlägg.

Men inga mjölkfläckar här ju?! Tänker ni när ni skådar denna mamma med en hållning som borde vinna priser i banan-klassen.

Nej sant. Det hade ej uppkommit än och det är inte de som är trenden. Utan …

Vi zoomar lite till:

”Luggen”.

Hur fräsig är den inte?!? Som att det flyttat in en liten hamster på högra sidan av min panna.

Vill ni uppnå samma snygga puff? Själv är jag en naturell puffluggare visade det sig, men jag tror att man annars bäst uppnår den genom gnuggande på ett och samma ställe och sedan fixera med spray!

Lycka till!!

 1. Jag fick mitt andra barn den 27/6 och kör på exakt samma trend. På båda sidorna dessutom. Känns fint att det inte bara är jag ☺️

 2. Haha! Farligt snygg trend! Hade jag inte klippt av allt hår till en kort Mia Farrow i rosemarys baby-frisyr så hade jag rockat samma hamsterbo som du. Kort hår när man är mammaledig med två barn hemma is the shit kan jag lova! 😅

 3. Malin skriver:

  Sorry, du var inte först! Den har jag kört m i 2 år sedan förra graviditet/amningen. Den växer aldrig bort igen… :( Men nu är ju det ok tack vare dig som gör en trend av det! :)

  1. Hamstertrenden är här för att stanna!! 🙌

 4. Lisa skriver:

  Hahaha, bästa❤️

 5. Själv rockade jag vikar med antenner efter förlossning. Det var 2016 års hetaste look. Men hamstern -19 är banne mig inte sämre! Well done!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..