Störiga åsikter och guilty pleasures

Såg den här listan på flera bloggar för ett tag sedan och eftersom allt går i tempo a la Flash i Zootropolis så ska jag nu göra en egen variant. Kolla tex Peppes och Hannas.

Unpopular opinions:

Som Hanna skrev så är väl de flesta unpopular opinions poppis i andra lägret … typ som min första tanke på detta som var ÄT SOCKER.

Men en unpopular opinion som jag verkligen tror är värdig namnet är att jag inte är en motståndare till sömnmetoder. Det känns som väldans unpopular eftersom dessa metoder anses vara ÄNNU värre än att ge barn socker i ett ”socker är knark”-sammanhang!

En annan kanske kan vara att jag tycker att en person som ska föda ska få välja snitt eller vaginal förlossning.

Guilty pleasure:

Älskar när barnen får stickor så jag kan få plocka ut dem. Räknas det?

Hårstrån som växer inåt?

Och kommentarsfält.

Jobbsvaghet:

Ger järnet och älskar att bocka av på listan. Det är såklart ingen svaghet. Men sedan. Att gå tillbaka och arbeta om, eller granska mina bilder … det gör jag alldeles för sällan. Lite märkligt eftersom jag vanligtvis är rätt så självkritisk?

Irriterande egenskap:

Oj så många!

Tvångsmässig tipsare till exempel. Kan ej vara tyst! Måste ge folk råd fast de ej bett om det. Så störig!

Störda matvanor:

Hmm vad är en störd matvana? Typ macka med kaviar och banan? I så fall det.

Udda saker jag tycker är snyggt på killar:

Oj jag vet inte? Har nog inget udda. Humor är det snyggaste, inte så udda åsikt.

Tipsarn!

Nu är det er tur!!

 1. Unpopular opinions: Propagerar starkt för kejsarsnitt och flaskmatning, om det är vad som känns rätt för en. Själv ska jag föda mitt första barn med snitt om några vecka pga bara sjukt osugen på en vaginal förlossning, och sedan ska hon enbart flaskmatas pga lika delar jämställdhets- som bekvämlighetsskäl. Not so popular, har jag märkt!

  Guilty pleasure: Klämma finnar och pormaskar på min pojkvän. Älskar att han låter mig. Killar som är snåla med sådant bör dumpas asap.

  Jobbsvaghet: Duktighetssyndrom, missar sällan något men blir sjukt passivt-irriterad på andra om de gör det. Kanske inte en jobbsvaghet, men väl osympatiskt.

  Irriterande egenskap: Ovan. Kan även vara martyrig.

  Störda matvanor: Äter helst bara lakritspulvret på saltlakritsen, och spottar ut resten.

  Udda saker jag tycker är snyggt på killar: Vet inte om det är så udda, men de får gärna vara rakade på bröstet, under armarna och mellan benen. Hade även en pojkvän med piercad navel vilket jag tyckte var snyggt :)

 2. Hanna skriver:

  1. Jag tycker att det är ganska jobbigt att min arbetsplats har gått från att vara typ 95% män till 20% kvinnor. Nu är vi så många att vi faktiskt märks och då blir det lite för brusigt. Folk fiser visserligen inte i möten lika ofta, men jag tar hellre ett illaluktande möte än luncher där folk sitter och pratar bantning. Blä.

  2. När folk misslyckas och behöver min hjälp. Så himla nice att vara behövd och få känna sig lite kompetent.
  3. En lite för utvecklad ”det duger”-attityd. Jag var perfektionist tills jag hamnade farligt nära väggen och var tvungen att släpp på kraven för att alls hinna med, och då visade det sig att ingen brydde sig? Så nu tar jag lite för många genvägar.
  4. Jag blir orimligt sur om andra inte agerar i enlighet med mina (inte alltid kommunicerade) planer. Typ om maken lagar middag på den där grönsaken som behövde ätas upp, men som jag hade planerat att använda nästa dag. Eller om vi sagt att vi ska äta typ kött och potatis och han gör fel sorts potatis?
  5. Inga? Kanske att jag älskar messmör. Alltså den riktiga jämtländska varianten på getmjölk, men det är så gott att det inte kan vara udda.
  6. Typ inga här heller, tycker generellt inte att män är så himla fina att titta på. De flesta män ser bättre ut i blåställ, det skulle kanske vara det då?

  Usch. Känner mig som en riktigt oskön person nu.

  1. Hahah nej älskade din lista!! Och igenkänning på punkt 4!

 3. Malin skriver:

  1- Att jag tycker att vara religiös är bakåtsträvande. Som att man inte på riktigt fullt ut får chansen att välja vilket liv man vill leva utan matas med värderingar sen barnsben som inte går att ta objektiv ställning till.

  2. Att rensa öronen! Trots att det tydligt står på topspaketen att dessa INTE får användas i öronen💁‍♀️.

  3. Att jag låtsasjobbar för mycket. Blir mycket nätshopping/bloggläsande på arbetstid trots att jag egentligen inte hinner.

  4. Oj, många här med. Tankspridd. Slarvig, pratar för fort.

  5. Blodpudding med lingonsylt! Eller knäckemacka med kvarg och kaviar.

  6. Inte Udda heller men gillar Gingers! Prins Harry står högt på listan över frikort. Något så likeable och snällt med det.

  1. Haha punkt tre känns igen … fast nu är jag ju min egen chef vilket liksom gör det hela knasigt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..