Som på läger

Vi är hos mina föräldrar och kussarna är här vilket betyder 100% lek och noll mamma-tid. Jag går på toaletten helt utan sällskap – så märkligt?! (Förutom ikväll när både min ena syrra och båda barnen borstade tänderna medan jag duschade, så gött med sällis igen!).

Märta och Nou!

Vi sover uppdelade på två rum och eftersom storbarnen inte vill välja förälder så bestämde vi att de sover varannan natt med Mattias och varannan med mig (och Nou). Men ikväll ville Maja sova inne hos oss fast det egentligen var hos Mattias hon skulle sova. Hon gick in och satte sig på sängkanten bredvid Mattias och sa med allvarlig stämma:

– Pappa, bara för att jag inte vill sova inne hos dig betyder det inte att jag inte tycker om dig, så du vet!

Så gulligt att jag dog lite.

Och här ligger di nu, alla tre små grisar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..