ANNONS

Amma, flarra gör vad du vill!

/

Kenza lade upp amningsbild på Insta. Ni kan aldrig ana vad som hände sedan. En tidsmaskin lyckades ta kommentarsfältet tillbaka i tiden och folk var på riktigt upprörda över bilden. Inte alla tack och lov, de flesta var kvar i nutid och rimliga. Men ändå. Att folk seriöst upprörs av ett bröst som används som mat till bebis. Jag fick spel och postade amningsbild och alla mina amningsillusar.

Men såklart är det inte bara att amma i slutet rum som gäller. Nej reglerna är många och komplicerade. Jag ska förklara:

Du SKA amma. Amma amma amma! Det är det bästa för barnet!!! För då är det bara barnet som gäller. Men skulle du gå utanför dörren så är det omgivningen som gäller. Då ska du inte amma så någon kan skymta lite bröst – herregud ha lite respekt för att folk vill slippa få tuttar uppslängda i fejset – för sånt händer!

Du ska liksom inte amma FÖR mycket heller. Barnet är inte hungrig!! Och ursäkta men för vems skull gör du det? Men barnet bör inte skrika, det stör faktiskt.

Flaskmata?!? Är du inte klok? Man SKA amma!!! Fast inte för länge. Så obehagligt när folk ammar för stora barn. Vaddå, hur gamla? Eh ja alltså du får ju inte sluta amma för tidigt!! Men nej, absolut inte för länge. Då ska du hellre ge flaska.

Jag rekommenderar LAGOM. Lagom ofta, lagom offentligt, lagom länge, lagom kort, lagom. Hur svårt kan det vara?

Jag känner ba: LÅT MAMMOR VARA NU! Suck!!

7
135

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00