Sömnbrist! Eller kanske snarare sömnlust …

Nytt poddavsnitt! Om det där med sömnbrist … som vissa kan drabbas av… som tex att jag blev chockad över att avsnittet var ute redan, det var ju bara onsdag.

Saker som händer under sömnbrist kan ju vara jobbiga, men allra mest ROLIGA. I alla fall i backspegeln: Man trycker nappen i sin partners mun, ser djur som inte finns, glömt namn, barn och öppnat dörren med bröstet(n) ute…

Som Jeanette skriver:

Om du inte skrattar och blir lite glad av avsnittet så hoppas vi att du som inte kunnat sova tycker att avsnittet är så tråkigt att du somnar. Win-win either way då ju! Zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Lyssna på Acast

Lyssna på Podcaster

Lyssna på Spotify

 1. Så himla rolig och underbar podd! Tur att jag just kissat innan jag började lyssna för herregud vad jag skratta. Blev tvungen att pausa så jag kunde hämta andan och torkar tårarna och hade jag varit minsta kissnödig hade jag kissat ner mig också 🙈 väntar bebis nr 3 till hösten så risken att jag ska råka göra något som nämns i podden är nog hög 🙈😂
  Tack för en underbar blogg och podd!

 2. Sååå kul 😂 Tvillingen!?!? Sjukaste jag hört! Inser också att jag varit förskonad från den nästan psykotiska sömnbristen. Jag har bara gjort lättare saker som att lägga fel saker i kylen, glömma att spänna fast babyskyddet i bältet (kan gå riktigt illa iofs…) m.m. Usch måste vara såååå hemskt att ha sömnbrist så att man hallucinerar 😥 Även om det är kul i efterhand…

  1. Hahahah jag vet!!! Älskar att Lisa har sådana sömnsvårigheter pga så kul för MIG. Mvh ego

 3. Malin skriver:

  Yes kul med pod! Meeeen! Vem är killen som är med? Är jag helt lost i missat honom helt eller kan man få en närmare presentation??

  1. Vi har ju tänkt ignorera honom totalt men men… vi får väl ge honom en ordentlig presentation då!! 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..