Tips ni inte vill missa

Vilken klickig rubrik va?!

Världens bästa Peppe skriver blogginlägget fredagslänkar varje fredag där hon tipsar om saker hon läst eller lyssnat på senaste tiden. Jag fattar ej hur hon hinner med så mycket intressant och känner mig lite trög när jag ser dessa grymma listor men också tacksam då jag får läsa saker jag aldrig hittat annars – det får alltså bli detta inläggs första tips! MEN resterande del bygger lite på samma princip – jag tipsar om bra saker jag läst – helt härmigt!

Här är Peppe med den otroligt fina boken om Maja som åker på hästläger. Spännande och välskriven! Och vet ni, JAG fick teckna den! Svårt och roligt!

Hur som helst. Här kommer mina resterande lästips:

👉 Kreativa Karin tipsade om hur man maxar sin garageloppis. Jag blev svinpepp på att göra en sådan fräsig inramning av något som för mig annars känns mest jobbigt! (De ligger sparade i händelser under hennes profil!)

👉 Tips&trix (FÖLJTIPS!) tipsade om detta:

Jag hade INGEN aning men har fått användning för detta flera ggr redan. Funkar inte om bodyn bara har knappar på ena axeln, har jag hört från en som provade …

Situation då man har användning för den:

👉 Stilkontot skrev detta intressanta inlägg om automatiska tankar och omöjligheten att styra dem, men ändå möjligheten att hantera dem. Vi har återkommit till detta flera gånger redan Mattias och jag. Väcker så mycket tankar!! Älskart.

👉 Detta är bland det sjukaste jag läst. Som en fabrik med idealstöpta kvinnor. Mådde illa. Och tänker på hur vi i vår del av världen ofta utropar oss som fria och moderna jämfört med andra kulturer. Jo tjena.

 1. Hanna skriver:

  Jag tycker att det brukar gå ok att skala av även bodys med tryckknapp på ena sidan neråt, undantaget är typ newbies bodies som är lite smala över axlarna. Eller så är jag bara lite för hårdhänt, hellre lite brottning än bajs i håret. 😬

  Fast min unge hatar att dra saker över huvudet (även utan poopocalypse), så vi kan säkert ha lyckats töja ut alla halslinningar.

  1. Haha ja men det var nog vår body som var lite för liten också. När den väl var på satt den som ett korvskinn och jag övervägde att aldrig mer ta av den alternativt klippa upp den…

   1. Hanna skriver:

    Blir så trött på mig själv när jag möte använda för små grejer. Hade en ryggbajsincident på BVC och hade såklart inte hunnit lägga i ombyte i rätt storlek i skötväskan. BVC-sköterskan kollade på bodyn och sa (som om jag som försökte knöla in baby i lite för liten omlottbody inte märkte det själv) att ”oj, det är nog dags att gå upp en storlek här!”.

    Tack! Vad hjälpsamt. I valet mellan lite för liten body, nerbajsade body och nakenfis i november så…

 2. Va kul att det väckte tankar! Denna vecka har verkligen varit intensiv och kul. Kbt är kul! Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..