ANNONS

Vad finns i min fruktskål?!

/

Maja kom just upp med växtvärk. Jag masserade benet och trodde hon somnat när hon plötsligt tittade upp och frågade oroligt:

– Vad gjorde ni?

Jag: – Va?

Maja: – Vad gjorde ni då??

Jag: – När då?

Maja: – När ni inte hade telefoner och iPad?

Vi hade pratat om att det inte fanns när jag var liten. (Det fanns ju knappt när jag träffade Mattias!!) Jag förklarade att vi läste, kollade på tv, att det inte fanns så mycket barnprogram på tv:n men att man kunde stoppa in filmer och kolla på dem. Kände mig som ca 100 år!

Hur som helst. På tal om telefoner. Häromdagen skulle jag köpa nya löpardojor och stod inne på skobutiken och försökte minnas vad mina tre år gamla där hemma hette. Ville ha de som var så lika de gamla som möjligt. Men svårt att förklara för personen i butiken. Sedan kom jag på att jag hade fotat av dem för en evighet sedan med just syftet att hitta liknande. Men hur skulle jag hitta DEN gamla bilden?! Det här kanske är old news för 99% av er, men för mig var det nytt: jag provade att använda sökfunktionen i bildappen och skrev ”skor”. Ta-daaaa! Där var bilden!

Så bra?!?

Känns lite obehagligt att telefonen hittat en skorpion i min fruktskål dock.

Så inspirerande fruktskål ändå. Med eller utan skorpion.

14
93

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00