Väckte Nou. Sju gånger

Min stressnivå var rätt maxad ikväll. Trötta gnälliga barn, trött gnällig mamma, hög röstvolym, konflikter …

En del gulliga ögonblick också

Kände mig så trött när jag la mig för att få Nou att somna. Medan jag låg där smsade Lisa och jag om caption till en film vi gjorde idag. Vi kom inte fram till något och jag kände stressen bubbla upp när jag försökte klämma ur mig kreativitet som inte fanns. Skrev att jag fick ladda om imorgon istället. Lisa la upp filmen med en av de 200 caption vi spånade. Jag gick in och kollade på filmen. Och skrattade. Lisas röst på sista klippet!! Döööör!

Sedan blev det sådär som det blir när man börjat skratta, gick ej att sluta. Kollade och skrattade. Väckte Nou sju gånger pga skratt.

Efteråt hade stressen släppt! Måste skratta mer kände jag då.

Vad skrattar ni åt?

Ps: tack för kommentarer på gårdagens inlägg! Ni är bäst! På riktigt.

  1. Helena skriver:

    ERAN PODD😂😂😂❤️

  2. Helena skriver:

    Det jag har skrattat allra mest åt den senaste veckan är från häromdagen, när vår 9-åring först visade hur vig hon är genom att ligga på mage och kunna nå huvudet med tårna. Sedan skulle sambon prova och när han ligger där på mage och sträcker sig allt han kan frågar han ”Är jag nära?”, vilket fick mig att bryta ihop helt, eftersom det var minst en halvmeter mellan huvud och fot. Jag får fnissbubbel i magen bara av att tänka på det (även om det kanske inte är riktigt lika roligt om man inte var där).

    1. Hahahahahaha! Älskar de där minnena som får en att börja bubbelskratta! Ofta omöjliga att förklara … 😂

  3. Ser fram emot tre barn med skräckblandad förtjusning, skräck när jag tänker på stresskänslorna på kvällen när barnen kommer hem från skolan är trötta och vägrar göra läxor samtidigt som den nya bebisen eventuellt fått kolik. Förtjusning när jag tänker på hur jävla fint det ska bli med en till familjemedlem!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..