Kampanj på Kejsarfödsel

✨Reklam för vår bok! ✨

Nej jag ska inte erbjuda drop in-snitt. För allas skull. Däremot vill jag tala om att vi hade release i torsdags och det var så kul!

Bild snodd av Mia.

Bild av Ditt barn & du-Paulina

Tänk att de är två nu! Så himla stolt över dessa. Och så glad att ha fått jobba med sådant dreamteam. Mia som är så otroligt duktig, klok och ambitiös. Malin Trotzig som formgett båda böckerna och gjort det på ett sätt som överträffade förväntan. Snacka om att fatta vad en hög med text och en radda bilder behöver för att bli helt rätt! Och så Malin ”att välja vrede” Haawind som korrläst och läst och läst och funderat och justerat. Sådant proffs!!

Och förlaget Fri tanke såklart. Som trott på idén från start och bara hejat på och peppat!

Jag hoppas verkligen våra böcker ska vara ett stöd och ge lite svar och vara lite som en kram när man behöver en. En kram med innehåll. Eller euh, det lät äckligt. En kram med svar. Okej ska sluta nu. Är i alla fall ba mkt glad.

Och för att komma till poängen: Kejsarfödsel: snittkoll och mammaroll finns nu på Bokus med 20kr rabatt som dras av i kassan. Pass på! KOM Å KÖP!

  1. Marie skriver:

    Hej! Så roligt med en till bok! Grattis!
    Undrar om du inte kan skriva nu om att ha tre barn, eftersom jag vet att du hade funderingar innan om ni skulle försöka skaffa trean eller ej. Jag går i de tankarna nu och skulle vilja höra om hur det känns nu? 😍 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..