ANNONS

Bye bye Barbie!

/

Precis innan Nou gjorde entré så jobbade jag en massa. Ett av jobben var liksom extra passande. Jag fick nämligen fråga om jag ville göra illustrationer till appen Preggo. Anastelle som skapade appen gjorde det för att hon tyckte att det behövdes en moderna gravidapp, som till skillnad från de existerande var gjorda av en kvinna!

Men hon var inte helt nöjd med de där bilderna på bebisen som växer i magen. Ni vet, den där barbie-kroppen som syns överallt. Känner ni igen er i den kroppen? Nej inte jag heller.

Och så fick JAG äran att teckna de nya! Så himla kul uppdrag och så roligt att göra när jag satt där med gravidmage själv.

Såhär ser några av bilderna ut:

Screenshot 2019-08-26 at 13.25.21

Det har verkligen tagits så väl emot! Jag blir så glad! Tänk vad relativt små handlingar kan ha stor betydelse? HEJA PREGGO som vågar gå först i att skippa Barbie-kroppen i dessa appar! Och tack att jag får vara med på tåget!

Här kan ni läsa Preggos nyhetsbrev om uppdateringen.

3
187

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00