Tips från coachen

Idag var jag inte så pepp på att göra något. Ska hämta tidigt och ville mest bara sitta och glo. Meeeeen så finns det en liten rastlös känsla. Den i kombination med ”sitta och glo?? Det kan du glömma”-Nou blev tillräcklig push att ta mig ut. Jag tog bussen till Tyresö centrum för att köpa en present för ett kalajs imorrn. Kände mig duktig.

Tills jag skulle betala. För då insåg jag att plånboken låg kvar hemma. Då kände jag mig mer irriterad än duktig. Promenerade hela vägen hem och försökte komma på presenter att ge bort som jag kanske redan har hemma. ”Heeej GRATTIS! Var så god, en halv flaska torrschampo, en oöppnad burk tacosås och ett rosa skosnöre! Hipp hipp hurra hurra hurra!!”

Fredagsdans med bebis som helst blir buren.

Ps: tipset som rubriken syftar till är alltså: ska du handla – ta med plånbok.

 1. Martina skriver:

  Har ett plånboksfodral till telefonen och där sitter bankkortet. Så pengar är alltid med :) eftersom telefonen alltid är med. Förutom när jag pratar i telefon och får panik över var den är.

 2. fanny s skriver:

  Hmm. Har också en som bara vill bli buren. MEN – han är fyra månader äldre än Nou och vill kombinera att bli buren med att samtidigt hoppa upp och ned, sprattla med benen, vifta med armarna OCH rycka tag i precis allting i hans väg! NÄR får man sitta ner och bara GLO? MVH en trött mamma

 3. Precis sådär vill min lilla bebis också bäras – helt upprätt och vänd framåt. Varför har de inte mer ergonomiska (för oss) preferenser??

  1. Väntar otåligt på att nacken ska bli stabilare och hon kan sitta framåt i sele! 😄

 4. Stor igenkänning! Många gånger har jag stått och lurat på Coop i Burträsk och spanat efter någon som jag känner tillräckligt väl för att be dem om Swish-bailout 😅.

 5. Bea skriver:

  Bra tips.
  Förutsatt att man inte då och då plockar ut sitt visakort och lägger på andra bra ställen.
  Vilket man inte minns förrän (tidigast!) då man ser den tomma platsen när det är dags att betala… 🙈

  1. Ah såklart… den glömde jag… 😂😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..