ANNONS

Tips från coachen

/

Idag var jag inte så pepp på att göra något. Ska hämta tidigt och ville mest bara sitta och glo. Meeeeen så finns det en liten rastlös känsla. Den i kombination med ”sitta och glo?? Det kan du glömma”-Nou blev tillräcklig push att ta mig ut. Jag tog bussen till Tyresö centrum för att köpa en present för ett kalajs imorrn. Kände mig duktig.

Tills jag skulle betala. För då insåg jag att plånboken låg kvar hemma. Då kände jag mig mer irriterad än duktig. Promenerade hela vägen hem och försökte komma på presenter att ge bort som jag kanske redan har hemma. ”Heeej GRATTIS! Var så god, en halv flaska torrschampo, en oöppnad burk tacosås och ett rosa skosnöre! Hipp hipp hurra hurra hurra!!”

Fredagsdans med bebis som helst blir buren.

Ps: tipset som rubriken syftar till är alltså: ska du handla – ta med plånbok.

10
90

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00