Fler tips från coachen

Man kan kalla det del 2 i ”hur du går och handlar”-kursen.

Förra veckan tipsade jag om det viktiga i att ha med sig plånbok.

Dagens uppgift var att gå till bvc och på vägen hem handla skorpor och coca cola till en sjuk man där hemma.

Jag gjorde som planerat, bvc, handlade – hade med mig plånbok minsann! När jag parkerade vagnen hemma igen och böjde mig för att plocka in varorna insåg jag att jag aldrig tagit med dem från affären. Hade alltså betalat och gått. Bra kund …

Vände således tillbaka.

– Hej jag köpte skorpor och coca cola för en stund sedan men tog aldrig med det …

– Ja jag höll precis på att skriva ner det här…

Tipset denna gång är alltså: handlar du varor, ta med dem hem från affären.

 1. Maria skriver:

  Igenkänningsfaktor 100%!
  Har sen jag fått barn börjat glömma en hel del i butiken. Glömde en hel kasse mat på city gross en gång. Har nu börjat ta kvitto för att jag glömmer packa ner varorna. Skönt att inte vara ensam! 🙈

 2. Malin skriver:

  Var med om samma! Men kom på det dagen efter…

 3. Gjorde precis samma när jag var föräldraledig med vår första som var en high need baby, då fyra månader. Skulle göra mig till för mannen och hade planerat laga boeuf bourgignon (ven gör ens det med en bebis som aldrig sover och gnäller varje sekund i ett år). Gick till affären tre busstop bort med bebis i vagnen, han vrålskrek hela vägen. Lyckades handla, lyckades få i skrikande bebis i sele, fick arga blickar som sa dålig mamma, svettades kopiösa mängder. Gick hela vägen hem med bebis i sele, kånkandes på vagnen. SÅ TRÖTT, SÅ SVETTIG. Kommer hem och ska börja laga mat, inser att alla varor är i kassan. Lägger mig på golvet och grinar. Lagade aldrig boeuf bourgignon igen efter det.

 4. Andrea skriver:

  Jag glömde min matkasse på spårvagnen hem en gång. Ungefär lika dumt. Som tur var så hade jag packat varorna i en tygkasse som var namnad på insidan. Nån timme efter att jag hade kommit hem så ringde telefonen. Det var spårvagnsföraren som hade hittat mitt namn i påsen och googlat fram mitt telefonnummer. Han hade vägarna förbi mitt område och mötte upp mig på parkeringen och lämnade kassen till mig. Sån jävla service!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..