ANNONS

Inredningstrender hösten 2019

/

Nu har ni väntat länge nog, det är dags – jag ger er HÖSTENS TRENDER!!

Det som trendar ordentligt i höst är vardagsströsslet. Man ska visa att man lever överallt i huset. Vi jobbar med kontraster också. Och drama! Låt oss kolla in!

Här får vi en överblick av vad som menas med vardagsströssel. Har ni inte allt som syns på bilden, misströsta icke, man kan använda nästan vad som helst. Jobba gärna med kontraster som mjuka kläder och hårda ipads, eller varför inte en sax:

För att mjuka upp hemmet ordentlig rekommenderar jag att flytta ut garderoberna till rum där det syns! Släpp kläderna fria, som Ledin sjunger. Men även lakan och handdukar ska fram såklart. Fyll en fåtölj vettja!

Ringa in prydnadssaker i en ring av kläder. Här har jag valt ganska vikta kläder för att få plats med mer, men ovikta funkar minst lika bra.

Placera kuddarna noggrant. Gör lite skrynkel i hörnet på kudden och förläng känslan av den med ett lakan eller örngott. Om ni har en amningskudde kan ni vika den lite speciellt och lägga under en prydnadskudde för extra stämning.

Obs! Viktigt här är guldpengen:

Placeras med fördel på ett armstöd.

I tvättstugan är det enkelt att få till det mjuka:

Fyll gärna på upp till skåp eller hyllor.

Om vi ska kika lite närmare på de hårda materialen så kan vi börja med skor. Färgmatcha gärna. Förra året var det böcker man färgmatchade, i år är det skor:

Det viktiga här är att få dem i rörelse, skapa dramatik. Låt dem ligga på varandra, trängas och ”bråka” lite. För stämningens skull – placera ett par lite längre bort. Det väcker frågor: vart ska de? Vad har hänt? Väntar de på de andra eller har de smitit?

Vill man piffa hallen ytterligare så kan jag tipsa om känslan av att någon liksom kastat upp en massa prylar som regnat ut över hyllan, blir liksom en piffig myzkänsla.

Till sist tar vi en titt in på badrummet. Jooo då, även där ser vi strösseltrenden! Hur fåååår man till detta myzpyziga, undrar alla. Jo det ska jag säga. Tänk lägereld: handfatet är elden och precis allt annat ni har som får plats placerar ni runt elden:

Som att vara på fest! Fast man bara ska tandtråda lite. (Skoja, försökte bara fjäska för ev tandläkare).

Och den uppmärksamme har redan lagt märke till de otroooooooligt viktiga växten – vilken djungelkänsla i ett helt vanligt badrum va?!

Men det aaaallra viktigaste är såklart:

Den tomma toarullen! Här ska man inte skryta med fulla rullar, här ska man återigen skapa dramatik! Vem ska behöva torka sig med den där lilla lilla pappersbiten…?

Drama, mjukt, kontraster och strössel. Kan ej bli fel!! Lycka till!

18
243

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00