Höstlista: bebis, jobb och oro för mörkret

Hittade en bra lista att härma, nämligen en lista om hösten!

Hur känner du inför hösten 2019?

Blandade känslor. Lite oro att det ska bli stressigt med vardag, tre barn och jobb. Men mest pepp för att få hänga med bebis och försöka jobba lagom. Och med lagom nu menar jag rätt lite. Har en extrem tidsoptimist inom mig och tänker FÖR ofta att det där gör jag lite snabbt.

Jag har inte så mycket jobbsug vilket jag tror beror på att hjärnan är så inställd på bebis. MEN alltså när jag satte mig och tecknade efter semestern så blev jag på riktigt helt pirrig för det var så kul!!! Och förra veckan hade jag odefinierbar oro i kroppen och den rann av mig när jag fick sitta och jobba en stund. Så jaa lagom med jobb önskar jag mig!!

Jobb med bebis i famn

Vad är din planer?

Oj det svarade jag visst på. Hänga med bebis, hänga med storbarnen och jobba.

Ska till bokmässan i Göteborg, nån av er som ska dit?

Rätt gullig person att hänga med

Vad är ditt favorit-te?

I början när vi bodde på Söder så drog vi alltid till Söderhallarna och köpte nåt munk-te (?) med bergsmotte (?) som var sjukt gott! Gick tillbaka för nåt år sedan för att finna det igen…men då hade hela te-butiken stängt?! Kommer jag någonsin hitta mitt te igen?!

Till dess kör jag på fruktiga tepåsar….

Snyggaste höstaccessoaren?

Bebis såklart?

Vad är värst, kylan eller mörkret?

Mörkret. Usch. Tror en del av oron inför hösten handlar om just mörkret. Tanken på att gå med barnen till skolan i MÖRKER får mig att gråta lite inombords. Vill inteeeee!!

Topp 3 godast höstmat?

Lasagne (finns så många goda veg)

Linsgryta

Te och mackor (nybakat bröd!)

En utflykt du vill göra i höst?

Vill åka till mamma och pappa, sitta framför brasan, spela spel och andas vid havet! Och kanske plocka lite svamp?

En bok du vill läsa i höst?

Skulle vilja läsa Harry Potter för barnen! Just nu lite för trött på kvällarna för att ta tag i det…

För egen del vill jag läsa Lila hibiskus, Innan ni tog oss (bokklubb), I skuggan av en dotter…

Vilken mer? Ge mig tips!

Någonting du ser fram emot extra mycket just nu?

Att jag på bokmässan ska ha med mig en bästis som ska ta hand om Nou när jag jobbar. Sedan ska vi hänga, äta och babbla tills vi tappar rösten, för det brukar vi.

 1. Jennie skriver:

  Var inte teet smaksatt med bergamott? Och kan vi bara prata högt om att denna fantastiska eteriska power smaksättare=idominsalva. Sen den dagen jag smörjde min första bebisrumpa har jag förevigt förknippat doften med blöjeksem och min kvällste-rutin måste jobbas om från grunden. Slut på meddelande.

 2. Anna skriver:

  Åh, jag ska till Bokmässan! Visste inte att du skulle dit, vad roligt! Då måste jag gå på dina montersamtal (som jag nu kollade in på bokmässans hemsida). 🙂

 3. Bea skriver:

  Hej 😊
  Så just din fina fredagsbukett och nu gillar du ju när allt är fancy, men om du vill så kan du se till att inga blad är under vattenytan vilket betydar att de inte ruttnar och vattnet håller sig frächt klarare.
  Meeen de e ju inte din stil riktigt så du får fundera på saken!
  Glad fredag 💃

  1. Haha men wow så bra tips! Om man vill ha fräscht vatten alltså!
   👏❤️

   1. Annika skriver:

    Lite kol i vasen gör också att vattnet luktar mindre …mustigt. :)

 4. Natalie skriver:

  Lila hibiscus är jättebra men även precis alla andra av Chimamanda’s böcker :) en halv gul sol är nog favoriten! Elif safak’s böcker är också toppen.

  1. Älskade En halv gul sol, så otroligt bra! Skulle läsa Americana men den hann min man låna och GLÖMMA på en resa, så jag måste skaffa den på nytt. Har du läst den?
   Måste kolla upp Elif Safak, tack för tips!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..