ANNONS

Veckans mat och lite tillbakablick

/

Här kommer veckans mat!

Men först lite utvärdering av förra veckan: vi ju åt kålpudding och den var såååå god!! Vi körde vanlig svampbuljongtärning istället för kantarellfond pga hade det hemma. Och vi skippade potatisen. Maja tog fyra portioner! Jag med …

Sedan gjorde vi ju potatissalladen med lax och ärtpesto. Tänkte först skippa att rosta solrosfröna men gjorde det till slut, och alltså det blev sååååå gott!!

Linsstroganoffen och zucchinipastan var också recept vi kommer göra igen!

Slutsats: grymt bra matvecka förra veckan! Länk till det inlägget här!

Vad blir det denna vecka då? Som sagt lite zucchini-tema. Plus äta upp mkt som vi har hemma innan det blir gammalt! Här kommer den!

Mån: zucchiniplättar från Ica. Tänkte göra en bulgursallad till med salladslök, feta, tomater och rödkål. Eventuellt gör jag en tzatziki-variant med zucchini som jag hittade hos Zeina.

Tis: Koreansk färs med krispig rödkål från Allt om mat. Hade rödkål som jag behövde använda innan den blir för ledsen och detta lät ju smarrigt!!

Ons: zucchinilasagne från bästa Tuvessonskan.

Tors: tacos. Barnens önskemål, men jag tycker också det är smarr. Ska göra en variant med vegofärs, mangosalsa och guacamole tänkte jag.

Fre: denna dag blir det antingen rödkålspasta från portionen under tian ELLER om vi har en ny zucchini i odlingen så gör vi dessa zucchini i ugn som BakingBabies-Mia tipsade om.

+ fredagsmys förstås…

0
25

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00