ANNONS

Lisa kallar mig råtta

/

Igår bråkade Lisa och jag om vem som egentligen är arg. Vi hävdade båda två bestämt att ”jag är inte alls arg” medan vi också hävdade att ”johoooo du det syns att du är det”. Kan bero på att vi just hade poddat om ”saker man stör sig på hos sin partner” och eventuellt även tog upp saker ”jobb-partners” gör…

Under inspelningen skrattade jag så mycket att jag grät. Lisa också. Men hon tog det ett steg länge. Hon skrattade så mycket att hon grät så mycket att hon snorade. Och kanske också dreglade lite.

Jag älskar Lisa.

Trots att hon verkar tycka att jag är en nakenråtta. Eller mor till en.

0
58

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00