Hånskrattar åt mig själv

Ställde just klockan på 8.00 för imorgon. Man kan ju undra om jag glömt bort att jag lever med barn.

God natt.

  1. A-M skriver:

    Exakt så! Ända gången barnet sovit längre och jag inte ställt klockan (vilket var ganska knäppt) var när vi skulle åka till Arlanda förra sommaren. Stressen att vakna 10 min innan bilen skulle rulla 🤯

  2. Lovisa skriver:

    Moahahahaha!!! 😂😂🤯😈 Har gjort samma sak ibland MEN andra gånget skitit i att ställa en klocka, även om vi har en tid att passa, med motivationen TÄNK OM barnen faktiskt skulle sova. Då är det värt att komma sent/ missa något, eller vad det nu kan vara.
    Håller tummarna för att väckarklockan blir det som väcker dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..