Blir så trött på mig själv …

– Vad har du haft i den här såsen då?

– Ja alltså den där såsen stod inte i receptet, MEN jag tipsade Lisa om att hon skulle göra den här rätten för hon fick gäster igår … tror jag att det var … eller i förrgår… hur som helst, då pratade jag med henne idag och då hade hon gjort den här rätten OCH så hade hon gjort en extrasås – den där – och då hade hon haft i yoghurt, lime, honung, koriander och ingefära. Jag brukar göra en med yoghurt, lime och honung, men denna var alltså med ingefära och koriander också. Men jag hade ingen ingefära så ja, det blev utan det då.

Eller om du önskade det korta svaret: yoghurt, lime, koriander och honung.

WHYYYYYYYY är jag sådan överanvändare av ooooord?!

  1. Att överanvända ord är bra för då går allt in hos mottagaren eller?! 😂 jag som är lika tror det i allafall. Att mottagaren får in mer information om den får extra ord menar jag 😉😂😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..