ANNONS

Veckans mat – tack för tips!

/

Ni gav mig så många bra tips förra måndagen! Två av dem är med på veckans matplan!

Vad har ni för krav när ni ska laga mat? För mig är det tiden som avgör. Det får inte vara för mycket att hacka, för många ingredienser eller för lång väntetid. Gör såklart undantag men just i vardagen tenderar jag att skjuta på det som känns liiiite för krångligt att laga.

Kan ni inte ge mig ert bästa och godaste vardagstips?

Här är vår veckas planerade mat:

Sön: igår åt vi fiskgryta, jag kör alltid lite på känn när jag gör den men ungefär som denna, fast med cayennepeppar och fänkål i.

Mån: har gått runt och varit sugen på kebab i flera veckor! Köpte sån där pulled peas, så nu ska der bli av! Med pitabröd, sallad, tomat och gurka. Och så gör jag den här: Tuvessonskans kebabsås.

Tis: Frasig fetaostpaj med spenat och broccoli från Allt om mat lät ju god och rätt snabb! Annars orkar jag aldrig göra paj pga TVÅ moment med deg först och fyllning sedan.

Ons: ett av tipsen jag fick förra veckan var fredagspasta – tack för tipset, den låter sååååå god! Passar perfekt en onsdag tänker jag.

Tors: när jag åt kött gjorde jag ofta renskavsteriyaki (översta receptet i länken) och har saknat den mite. Så nu ska jag göra den men med strimlad sån där pease.

Fre: röd linsgryta med kokos var också ett tips från er som lät sååå gott! Tack!

Det var det! I helgen blir det bokmässa och restaurangbesök! Ska ni dit?

Ps: glöm ej tipsa om ert bästa och godaste vardagsrecept! En av er tipsade om palak paneer med halloumi, recept från Allt om mat. Jag älskar den! Men hade liksom glömt bort den, så tack! Det får bli mitt tips till er!

Nu er tur!

19
27

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00