Unpopular opinions

Linn ”somentorktumlare” gjorde en rolig grej på stories där hon bad folk om unpopular opinions. Tex ”ananas på pizza är gott” men också lite mer vågade.

Den MÅSTE jag köra på blorren tänkte jag. Och nu när jag skriver det … har inte Peppe gjort detta nyligen? Vilken härmapa jag är! Men nu kör vi.

Eller ja. Ni får fasen leverera nu för jag kan ju inte vara anonym men jag får väl ändå försöka lägga en ribba här som inte är för mesig.

Obs! Inga unpopular opinions i stil med arbetsintervjuns ”tre dåliga sidor” och svaren är i stil med: ”ibland tycker jag FÖR mycket om att jobba”.

Okej här kommer mina:

1. Ananas på pizza ÄR gott.

2. Ett litet liv (boken) är för lång och för deppig.

3. Game of thrones är väldigt överskattad. För mycket våld och för segt bitvis. Herregud en hel säsong handlade ju om hur han Theron….Thieron…Thron? Vad han nu heter, blir torterad. Usch! Och så våldtäkter som underhållning. Näe!!

Och ja ändå har jag sett alla säsonger så nåt har den väl. Men fortfarande: sjukt överskattad.

4. Offentliga kärleksförklaringar är störiga. Get a room!!!

5. Gröna smoothies är gott!! (Obs denna är ju extremt popular i vissa sammanhang, men på min blogg och i mina sociala medier känns det som en unpopular opinion – fråga Linn vettja …)

Det var också rätt unpopular att bli irriterad på folk som gnäller över ”bara sju timmars sömn” märkte jag i kommentarsfältet på insta förra veckan.

 1. Sanna skriver:

  Håkans Hellströms tre bästa låtar jag hittat är de 3 instrumentala låtarna som finns på spotify! Bor i typ Göteborg och har mååånga som bara måååste till Ullevi så fort Håkan nyser, så det är rätt så unpopular bland mina vänner att tycka det.

  …lika så Bo Kaspers. Klarar inte av mannens gnälliga röstläge. Sjukt intressant att samma grupp som älskar Håkan i mitt umgänge bara ääälskar Bo Kaspers också… *huuu*

  Jag har aldrig sett mer än max 20 minuter av filmen Titanic – somnat varje gång innan dess… Förstår inte storheten med en film som är 2 timmar och inte kommit igång på 20 minuter…

  Förstår inte nyttan av ”händelser” på facebook. Lägg upp ett inlägg så man kan skriva nåt eller skit i det.

 2. Anna skriver:

  Astrid Lindgren är sjukt överskattad. Gillar inget hon skrivit, får mest obehagskänslor, aldrig gillat pippi, emil, etc etc. Skönt att få ur mig! Nu kan jag ha min hemlighet 30 år till… 😉

 3. Anna skriver:

  1. Att åka till stranden på sommaren är det bland det värsta jag vet. Fruktansvärt, framför allt när man har barn. Denna j*vla sand överallt.

  2. Ogillar inredningstidningar. Alltså, vem bor sådär?

  3. Redan påpekat av några: Håkan Hellström är kass. Jag fixar verkligen inte att lyssna på honom. Veronica Maggio har jag också svårt för.

 4. Natalie skriver:

  1. Gillar inte Beyoncé
  2. Vuxna människor som sitter och diskuterar fiktiva serier som att det vore verkligen händelser. Patetiskt.
  3. Har svårt för andras barn, speciellt barn jag ej är släkt med. Vill INTE gosa med andras bebisar 😵
  4. Gillar inte hundar. Förstår seriöst inte grejen. De luktar illa, de är närgångna, och jag är HELT ointresserad av dem. Katter funkar bättre.

 5. Anna skriver:

  1. Är förälder själv men gillar inte hålla andras barn. Men känner att jag måste visa intresse..

  2. Hatar citat-tavlor. Nån okej men de som har sådana överallt. Gah!

  3. O de som säger att man måste äta bullar, småkakor innan man får äta tårtan. Why? Jag vill ha tårtan o allt tillsammans. Tur att i mitt hem gäller mina regler!

  4. Tror även (nu kommer den värsta) att de föräldrar (oftast papporna) som inte väljer att vara föräldralediga eller att vara närvarande så mkt som möjligt under uppväxten. De kommer förlora på det för de får inte alls samma relation till sina barn som den andre partnern. Vet inte hur många äldre fäder som sagt att de ångrar just det. När de ser tillbaka på sitt liv. Att de inte gav sina barn så mkt tid och missade massor.

  5. Gillar inte heller ”på spåret”.

  1. Ida skriver:

   Jag håller HELT med dig om nr 4 och begriiiiper inte att Försäkringskassan inte väljer att trycka på det när de gör reklamfilm istället för den där pizzafilmen de gjorde för några år sedan som får föräldraledighet att framstå som värsta dåliga uppoffringen istället för som en förmån!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..