ANNONS

Unpopular opinions

/

Linn ”somentorktumlare” gjorde en rolig grej på stories där hon bad folk om unpopular opinions. Tex ”ananas på pizza är gott” men också lite mer vågade.

Den MÅSTE jag köra på blorren tänkte jag. Och nu när jag skriver det … har inte Peppe gjort detta nyligen? Vilken härmapa jag är! Men nu kör vi.

Eller ja. Ni får fasen leverera nu för jag kan ju inte vara anonym men jag får väl ändå försöka lägga en ribba här som inte är för mesig.

Obs! Inga unpopular opinions i stil med arbetsintervjuns ”tre dåliga sidor” och svaren är i stil med: ”ibland tycker jag FÖR mycket om att jobba”.

Okej här kommer mina:

1. Ananas på pizza ÄR gott.

2. Ett litet liv (boken) är för lång och för deppig.

3. Game of thrones är väldigt överskattad. För mycket våld och för segt bitvis. Herregud en hel säsong handlade ju om hur han Theron….Thieron…Thron? Vad han nu heter, blir torterad. Usch! Och så våldtäkter som underhållning. Näe!!

Och ja ändå har jag sett alla säsonger så nåt har den väl. Men fortfarande: sjukt överskattad.

4. Offentliga kärleksförklaringar är störiga. Get a room!!!

5. Gröna smoothies är gott!! (Obs denna är ju extremt popular i vissa sammanhang, men på min blogg och i mina sociala medier känns det som en unpopular opinion – fråga Linn vettja …)

Det var också rätt unpopular att bli irriterad på folk som gnäller över ”bara sju timmars sömn” märkte jag i kommentarsfältet på insta förra veckan.

62
87

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00