ANNONS

Glad för det lilla …

/

Alltså förutom alla roliga kommentarsfält så har väl bloggen kanske inte varit megaskojig på sistone och nu ska ni få höra varför genom ett exempel.

I helgen gick jag runt och kände mig så himla glad och lite uppspelt. Jag undrade vad känslan kom ifrån. Inte för att jag går runt i ständigt mörker annars men just den där lite bubblande upprymdheten är väl inget normalläge ändå. Till slut kom jag på vad det var. Håll i er nu… den upprymda känslan berodde på … att jag hade hittat skalbyxor till barnen.

Det är där vi är nu. Att jag blir upprymd av skalbralla. Den lilla lilla världen jag är i just nu alltså …. Jisses… ibland gläntar jag på dörren till den riktiga världen där ute, gulp!! Ska väl återvända snart men…

Men för fokusera på det viktiga: skalbrallorna. Mina barn (främst den äldsta) vill liksom inte ha skalbrallor pga för fult. Det är ju mindre bra om man ska vara ute och leka hela hösten. Tvång funkar sisso. Så hittade vi dem! Och jag är (tyvärr) inte sponsrad, men de var perfekta! Inte sådär pösigt och prassligt tyg utan tjockt och rejält och lent. Ja de var rosa vilket jag är aningen trött på, men det spelade inte nån roll! De är perfekta. Didrikson lövet – we löööv you.

Hej då från bebisbubblan!

5
91

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00