ANNONS

Hejhej kalender 2020!

/

Reklam för min kalender och bok!

Hörrni nu finns en familjekalender för 2020! Det blev ju ingen för 2019 pga tidsbrist. Men för nästa år är det för första gången förlaget som tryckt upp vilket gör att jag inte behöver sitta och packa allt själv och inte behöver köpa in all paketering etc vilket leder till bättre pris! Hurra! Jag var ju tvungen att sälja kalendern för upp emot 200kr för att få ut lite utöver alla kostnader tror jag. Nu kostar den 113 kr på Bokus!

Inuti ser den ut såhär:

Dessutom har min första bok kommit i nytryck! Den har varit slutsåld jättelänge, men nu är den här! Ny upplaga som är lite större och som innehåller ett gäng nya bilder också! Så kul att äntligen få den i handen! Jag gav bort mitt sista ex när jag trodde vi skulle trycka nytt, men så bestämde sig dåvarande förlaget tyvärr för att lägga ner istället. Så jag har lånat mammas och pappas bok när jag behövt kolla saker där haha! Men som sagt, inte nu längre!

Vill man köpa BÅDE boken och kalendern så är det kampanj 1-13 oktober! Då kostar de tillsammans 239kr. Gå in här och scrolla ner lite för att se paketet!

8
67

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00