Hejhej kalender 2020!

Reklam för min kalender och bok!

Hörrni nu finns en familjekalender för 2020! Det blev ju ingen för 2019 pga tidsbrist. Men för nästa år är det för första gången förlaget som tryckt upp vilket gör att jag inte behöver sitta och packa allt själv och inte behöver köpa in all paketering etc vilket leder till bättre pris! Hurra! Jag var ju tvungen att sälja kalendern för upp emot 200kr för att få ut lite utöver alla kostnader tror jag. Nu kostar den 113 kr på Bokus!

Inuti ser den ut såhär:

Dessutom har min första bok kommit i nytryck! Den har varit slutsåld jättelänge, men nu är den här! Ny upplaga som är lite större och som innehåller ett gäng nya bilder också! Så kul att äntligen få den i handen! Jag gav bort mitt sista ex när jag trodde vi skulle trycka nytt, men så bestämde sig dåvarande förlaget tyvärr för att lägga ner istället. Så jag har lånat mammas och pappas bok när jag behövt kolla saker där haha! Men som sagt, inte nu längre!

Vill man köpa BÅDE boken och kalendern så är det kampanj 1-13 oktober! Då kostar de tillsammans 239kr. Gå in här och scrolla ner lite för att se paketet!

 1. Så förvirrad blev jag nu! Trodde jag gått in på Knivis blogg och blev så förvirrad men glad att hon snackade om att sälja din kalender osv. Kan tillägga att jag ammar och jonglerar 3-åring samtidigt. 😂

  1. Hahaha! Ändå inte heeeelt fel tycker jag!

 2. ÄNtligen!!!! Redan beställt både kalender och bok 🙌🎉😃

 3. Linda skriver:

  Åh, du gör ingen med 6 rader i??? Vi är lite många för bara fyra rader men skulle så gärna köpa!

  1. Becks skriver:

   Vi har samma ”problem” här. Skulle så gärna vilja köpa den men vi behöver fem rader (gärna sex så har man en till ”övrigt” också) ☹️

 4. Andrea skriver:

  Jag skulle gärna vilja se en bild på en månad i kalendern. Är lite kräsen kring hur jag vill att en kalender ska se ut, men är sugen på att köpa en sån här.

  1. Nu har jag uppdaterat med en månadsbild som visar hur den ser ut!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..