ANNONS

Tisdagstips kläder

/

Ok så jag tycker inte det är så kul med kläder. Jag kan TÄNKA att det är kul, men sedan slutar det alltid med nån typ av stress och panik. För jag tycker ju inte heller om att känna mig ”fel” eller obekväm i kläderna jag har på mig. Och ju mindre jag engagerar mig desto mer panik när det väl gäller. Jag är liksom inte såndär ”gu jag bryr mig inte vad jag har på mig/palla klä sig med tanke”-skön person. Jag är nog mest vilse och för icke intresserad i dålig kombo.

Kan säga att det här med att jobba hemifrån inte direkt gjort under för min garderob … dock sjukt skönt att slippa tänka på det nästan alltid!

Men. Som sagt. Ibland ska man visa sig bland folk och då bör man ha kläder. Har jag hört. Och eventuellt bättre än detta:

Mitt bästa tips när man är lite halvdålig på något är att härmas. Tänka: vad tycker jag är snyggt? Googla. Hitta outfits man gillar. Tänka: Har jag något liknande i min garderob? Ja, men typ en del.

Senast jag sparade bilder var i somras och då hittade jag dessa (förlåt att källa ramlat bort på många, jag googlar mest på tomboy style/tomboy outfits och klickar mig iväg):

Så okej. Det här skulle jag kanske kunna plocka ihop nåt liknande hemma.

Men nu har jag googlat på samma sökord i flera år. Skulle vilja utöka, hitta fler. Försöker tänka ut VEM jag tycker klär sig snyggt … många!! Men vem klär sig som jag skulle vilja klä mig? Kan inte komma på! Har ni tips?? Ge mig! Vem tycker ni har svinsnygg stil?

Ps. Som ni ser ovan så gillar jag svart. Svart är också så skönt att ha på sig när man är ovan och obekväm. Alltså det självklara valet på mässan:

Mina barn kollade på min packning och ba: MAMMAAAAAA DU HAR JU BARA SVART!!

Jepp. Korrekt.

8
49

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00