Ni är roligast i världen!

På tisdag spelar vi in podd igen. Ämnet blev lätt att bestämma tack vare er!

Minns ni pin-inlägget jag skrev? Jag skrev av mig lite skam, inte ens särskilt roligt var det. Och vad händer? Ni skapar väääärldens roligaste kommentarsfält! Ni är så bjussiga och så roliga!!

Så veckans podd är alltså tema pin! Berätta gärna på DM på instastories, här i kommentarsfältet eller på mejl momsplaining[at]poddagency.com

****

***

***

 1. Linnea skriver:

  Hemskt pinsam grej som jag inte var redo att skriva i pin-inlägget. Inte nu heller egentligen. Men.
  I kassan på mataffär, kring kl 17 dvs mkt folk efter jobbet. Ser en man som står bredvid mig att han har snoppen ute!!!! Alltså en blottare!!!! Jag blir förbannad rädd och förfärad och tänker att man får ABSOLUT INTE gå runt och visa snoppen i mataffären! Säger därför, högt och tydligt så att alla runt hör, Ta bort den där! Mannen förstår ingenting, men omgivningen liksom stannar till. Jag tar i lite ytterligare, spänner ögonen i honom och säger med min skarpaste röst Jag ser ditt kön!
  Mannen slår ut med armarna och det är…. ingen kuk utan en flärp av hans skärp. 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️
  Jag ville DÖ. Bad givetvis tusen ggr om ursäkt till den stackars påhoppade mannen och sa högt Det är ditt skärp! Följande minuter bredvid varandra i kassan tills alla varor var betalda var fruktansvärda. Han lär aldrig använda det där skärpet igen…

  1. Maria skriver:

   Alltså jag skrattar så jag gråter😂 Sämsta när man tror man har civilkurage också då ingen annan reagerar och sen är det helt fel!😅🤣

  1. Eva skriver:

   😂😂😂 kan inte sluta skratta, HYSTERISKT kul!!! ”Ta bort den där!” 😂😂

  1. Nora skriver:

   Gud jag väcker min bebis med frustande skratt, stackare!!!

  1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

 2. Elin skriver:

  Jag gick i högstadiet o hade kompisar hemma för mina föräldrar var borta (wohoo föräldrafritt!) o vi tyckte att det skulle var lite spännande att se på porr som ju sändes på vissa kanaler vid midnatt. Sagt o gjort, vi satt i tv-rummet på nedervåningen o kollade. Fnissigt o lite förbjudet sådär!
  Vid ngn scen tyckte vi det blev lite too much så jag bytte kanal. Till min fasa hör jag knackningar på fönstret bakom mig o utanför står min storebror o 2 av hans heta kompisar o ropar ”byt tillbaka!!”.
  Ville typ dö då, skrattar åt det idag 🙈

  1. Sandra skriver:

   🤣🤣🤣🤣 Jag döör!

 3. Lisa A skriver:

  Hej!
  För någon månad sen när jag var med mina barn på mataffären. Vi Kom fram till kassan och då säger min äldre son: hej! Jag heter Algot, jag är 6 år och väger 24 kg. Min mamma är 33 år och väger NITTIO kg!

  Nu i efterhand är det lite roligare än vad det var just då.. :D

  1. Barn och sociala koder alltså… både befriande och jobbigt! 😂

 4. Malin skriver:

  Hej!
  Kan du inte länka till pin-inlägget så att vi kan få läsa kommentarerna igen?
  Gillar er pod. Igår lyssnade jag på störig-avsnittet när jag var ute och joggade. Jag insåg själv att det ser lite suspekt ut med en joggare som småfnissar och ibland skrattar till högt för sig själv. (Jag hade dessutom mössa på mig, så de trådlösa lurarna syntes inte.)

  1. Ja åh det glömde jag!! Fixar!
   Och hahaha älskar när man går runt o skrattar ensam 😂😂 tack för fina ord!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..